Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λαϊκή αγορά χωρίς μεσάζοντες διοργανώνουν οι πολύτεκνοι

Πάτρα: Λαϊκή αγορά χωρίς μεσάζοντες διορ...

Στις αποθήκες της Οργάνωσης στην οδό Καλαβρύτων

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων διοργανώνει λαϊκή αγορά χωρίς μεσάζοντες στις αποθήκες της Οργάνωσης «ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 25 περιοχή ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ». Το πρώτο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 και ώρες 7.30 π.μ μέχρι 14.30μ.μ. όπου οι πολύτεκνοι με την κάρτα τους θεωρημένη θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους.

Σε σχετική της ανακοίνωση η Οργάνωση επισημαίνει: "Μια Λαϊκή Αγορά Πολυτέκνων με Πολύτεκνους παραγωγούς που διαθέτουν σε χαμηλή τιμή προϊόντα, οπωροκηπευτικά και πολλά ακόμη προϊόντα.

Στόχος, η επίτευξη χαμηλότερης τιμής για τις πολύτεκνες οικογένειες αλλά και η ποιότητα των προϊόντων, η στήριξη νέων και μικρών παραγωγών, η τοπικότητα της παραγωγής, η δίκαιη τιμή τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον παραγωγό, η οικοδόμηση προσωπικών σχέσεων με τους παραγωγούς.

Το Δ.Σ της Οργάνωσης προσκαλεί τους πολύτεκνους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και μάλιστα θα θεσμοθετηθεί και κάθε Κυριακή να γίνεται η συνάντηση παραγωγών και πολυτέκνων και να αποκλειστούν οι μεσάζοντες, συμβάλλοντας στην ανακούφιση τους ,στην καρδιά της οικονομικής κρίσης που κυρίως ζουν οι πολύτεκνες οικογένειες!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις