Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O 27χρονος γιος του Κλιντ Ίστγουντ ακούγεται ότι θα παίξει στο τολμηρό φιλμ "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι"

O 27χρονος γιος του Κλιντ Ίστγουντ ακούγ...

Ο γόης γιος του παλαίμαχου σταρ, πάντως μέχρι στιγμής είναι περισσότερο γνωστός για τους άψογους κοιλιακούς του

O «γερόλυκος» του Αμερικανικού κινηματογράφου Κλιντ Ίστγουντ δεν κρύβει τα χρόνια και καταφέρνει να παραμένει ιδιαίτερα ακμαίος παρότι έχει πατήσει τα 83 του πλέον χρόνια.

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι έχει μεταδώσει μέσω του dna, τόσο τη γοητεία του όσο και το καλλιτεχνικό (υποκριτικό) ταλέντο του στο γιο του, τον Σκοτ Ίστγουντ, ο οποίος ήδη φημολογείται ότι πιθανόν να αναλάβει τον πολύ τολμηρό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» μετά την αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ που είχε αρχικώς ανακοινωθεί ως ο άνδρας πρωταγωνιστής της ταινίας.

Όπως γράφει το κινηματογραφικό σάιτ flix.gr, ήρθε η ώρα και η ευκαιρία να μάθει το κοινό από την καλή και από την ανάποδη, τον 27χρονο γιο του Κλιντ Ιστγουντ (καρπός της σχέσης του Κλιντ με την αεροσυνοδό Τζέισλιν Αλεν Ριβς). Ο Σκοτ Ίστγουντ βρίσκεται επιτέλους εκεί που επιθυμούσε διακαώς να βρεθεί, στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Αφορμή, η φήμη που κυκλοφόρησε και γράφτηκε στον διεθνή Τύπο που τον θέλει υποψήφιο για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι στην ήδη πολυσυζητημένη κινηματογραφική μεταφορά του best seller βιβλίου της Ε.Λ. Τζέιμς, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ.

O Σκοτ Ίστγουντ, περισσότερο γνωστός για την ομοιότητά του με τον νεαρό Κλιντ Ιστγουντ και για τη φωτογράφηση του στο περιοδικό «Town and Country» που έκανε διάσημους τους κοιλιακούς του και όχι για τους μέχρι τώρα ρόλους του που απαριθμούν μικρές εμφανίσεις στις ταινίες του πατέρα του («Gran Torino», «Invictus», «Trouble with the Curve», το οποίο στην χώρα μας βγήκε απευθείας σε dvd) και το τηλεοπτικό «Chicago Fire», δεν επιβεβαιώνει τίποτα για την ώρα, αλλά διασκέδασε με τη φήμη στο λογαριασμό του στο twitter, στις καταχωρήσεις του οποίου μπορεί κανείς να διαισθανθεί την ανάγκη του να γίνει διάσημος εδώ και τώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight