Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ετήσια Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος αυτό το Σάββατο στο γειτονικό Αίγιο

Η Ετήσια Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Ένω...

Θα πραγματοποιηθεί στο Πολυκέντρο Μυρτιάς, στην παραλία του Αιγίου μετά τις 10 το πρωί

Στο Αίγιο πραγματοποιείται φέτος η ετήσια Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, ώρα 10 π.μ. στο Πολυκέντρο Μυρτιάς Αιγίου, (οδός Αλέκου Μέγαρη-Παραλία Αιγίου, δίπλα στο ΑΤΕΙ), με κεντρικό θέμα «Η Ελληνίδα στον χρόνο μέσα από τις Επιστήμες, τα Γράμματα, τις Τέχνες, το Συνδικαλισμό και την καθημερινή ζωή».

Θα μιλήσουν οι κυρίες Λέτα Κουτσοχέρα-ποιήτρια, Βάσω Ψυχράμη-φιλόλογος/Δημοτική Σύμβουλος, Παρασκευή Μεντζελοπούλου -Γιατρός-ενδοκρινολόγος – διαβητολόγος-Λέκτορας Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Ελένη Λαγουδάκη-κοινωνικός επιστήμων, Βασιλική Καλλιμάνη- Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΕ, Μαρία Αλεξανδροπούλου-τέως πρόεδρος ΕΚΑΜΕ-ΑΜΕΑ. Στις εργασίες θα συμμετάσχουν τα εκλεγμένα μέλη του Πανελλαδικού Διοικητικού Συμβουλίου και περίπου 120 γυναίκες εκπρόσωποι παραρτημάτων της Ε.Γ.Ε. από όλη την Ελλάδα.

Εξάλλου, το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 9.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση με ζωντανή μουσική και χορό, στο κέντρο ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ-παραλία Διγελιωτίκων. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ας το δηλώσουν έγκαιρα στις κυρίες Κοττά-Κακαβάνη Ουρανία (26910-25227) και Σκίτσα Ιωάννα (26910-28400).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις