Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Θετικό, δημιουργικό κι ερωτικό το Σαββατοκύριακο, αρκεί να προσέξετε τις ακρότητες, κυρίως με τους φίλους, μέσα σε παρέες ή σε ομαδικές δραστηριότητες. Το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται μέσα στο διήμερο, είναι μεν αισιόδοξο στην επιρροή, προκαλεί όμως και ιδεολογικό φανατισμό. Επίσης πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες και τις επιπόλαιες αγορές.

Ζυγός

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα τετράγωνο με τον πληθωρικό Δία, μια όψη που φέρνει μεν αισιοδοξία, αν και κάπως αβάσιμη, απ' την άλλη ωστόσο ωθεί σε γκάφες, επιπολαιότητα κι ακρότητες. Βάλτε ένα όριο στην έκφρασή σας, μην προσπαθείτε να δείξετε περισσότερα απ' ότι είστε. Υπερβολές και στις απολαύσεις.

Σκορπιός

Αν και το κλίμα θα είναι θετικό μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να σας βγάλει από ορισμένα όρια και να εκδηλώσετε ακραίες συμπεριφορές, ειδικά μάλιστα με συγγενείς εξ αγχιστείας. Προσέξτε ακόμα τους ιδεολογικούς, πολιτικούς φανατισμούς. Βόλτες και ταξιδάκια το Σάββατο, πιο εσωστρεφής και “σπιτική” η Κυριακή.

Τοξότης

Το ζώδιό σας είναι αυτό της γενναιοδωρίας αλλά και τις υπερβολής, ενώ ειδικά τώρα που κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα πρέπει να προσέξετε αυτήν την τάση σας για ακρότητες. Προσέξτε επίσης να μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα. Ωστόσο θα είναι χαρούμενο το Σαββατοκύριακο, απλά χάνονται εύκολα οι ισορροπίες και διογκώνονται οι καταστάσεις.

Αιγόκερως

Μια τάση για λάθη, για υπερβολές κι επιπολαιότητα προκαλεί το τετράγωνο Ήλιου-Δία τις τελευταίες μέρες, ενώ κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η επιρροή του. Ίσως αντιμετωπίζετε κάπως βιαστικά κι απερίσκεπτα ορισμένα θέματα επαγγελματικών αλλά και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Μην αγνοείτε τον σύντροφό σας. Το χιούμορ σας γίνεται κι αυτό υπερβολικό.

Υδροχόος

Τις τελευταίες μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να σας έχει ωθήσει σε λάθη κι αμέλεια στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας, ενώ κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η επιρροή του. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές στη διατροφή σας, ώστε να μην επιβαρύνουν την υγεία σας – αποφύγετε λίπη και κακούς υδατάνθρακες.

Ιχθύες

Δεν φημίζεται το ζώδιό σας για το μέτρο και την συγκράτησή του, μια τάση που θέλει προσοχή ιδιαίτερα τώρα, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο σας κάνει να λειτουργείτε κάπως απερίσκεπτα και ακραία, ειδικά μάλιστα στα ερωτικά. Επίσης προσέξτε τις σπατάλες και τις επιπόλαιες συμφωνίες ή οικονομικές κινήσεις.

Κριός

Ένα Σαββατοκύριακο με ακρότητες, καθώς κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο μπορεί να μην είναι δυσάρεστο στην επιρροή του, ωθεί ωστόσο σε υπερβολές και διόγκωση κάποιων καταστάσεων. Προσέξτε την αφέλεια, την απερισκεψία αλλά και τον φανατισμό. Επιπολαιότητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες.

Ταύρος

Προσέξτε μέσα στο Σαββατοκύριακο να μην πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε ή να μην κάνετε και κάποιες επικοινωνιακές γκάφες. Κι αυτό γιατί κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο από επιπολαιότητα σάς ωθεί να πείτε ή να γράψετε ακραία πράγματα. Ίσως διογκώνετε ορισμένες λεπτομέρειες. Ωστόσο υπάρχει χιούμορ κι αισιοδοξία.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας, το οποίο δεν είναι μεν ακριβώς δυσάρεστο στην επιρροή, ωστόσο ωθεί σε υπερβολές και σε αφελείς κινήσεις, που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσέξτε ειδικά τις ακρότητες στο φαγητό αλλά και τις υπερβολικές σας αντιδράσεις – μην διογκώνετε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Ο Ήλιος κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας, το οποίο δεν είναι μεν ακριβώς δυσάρεστο στην επιρροή, ωστόσο ωθεί σε υπερβολές και σε αφελείς κινήσεις, που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσέξτε ειδικά τις ακρότητες στο φαγητό αλλά και τις υπερβολικές σας αντιδράσεις – μην διογκώνετε τα συναισθήματά σας.

Λέων

Εν αγνοία σας μπορεί αυτές τις μέρες να λέτε πράγματα τα οποία σάς φέρνουν σε δύσκολη θέση – επικοινωνιακές γκάφες. Δεν θα ήταν κακό να συγκρατούσατε κάπως τον λόγο σας, ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Δία, μια όψη που αυξάνει τις επιπόλαιες κινήσεις, την αφέλεια και τις υπερβολές. Δεν λείπει το χιούμορ όμως.











Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being