Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Ευθύνες από τους δασκάλους στο Δήμο για τις πλημμύρες

Πύργος: Ευθύνες από τους δασκάλους στο Δ...

Τα προβλήματα στα σχολικά κτίρια ήταν γνωστά στη δημοτική Αρχή

Την αγανάκτησή του για τις πλημμύρες των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Πύργου καθώς και για την επικινδυνότητα σε πολλά από αυτά, λόγω έλλειψης των απαραίτητων επισκευών οι οποίες εκθέτουν σε κίνδυνο καθημερινά ακόμα και τη ζωή μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών.

Η ανακοίνωση συνεχίζει με τα εξής:

Ενημερώνουμε την τοπική κοινή γνώμη πως το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου κατόπιν σχετικών καταγγελιών που είχαμε από διευθυντές σχολείων του Δήμου Πύργου, έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πληροφορηθεί για ποιο λόγο υπάρχουν μακροχρόνια και συνεχή αιτήματα επισκευών προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πύργου τα οποία όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι διευθυντές ούτε απαντώνται, παρά τα έγγραφα που έχουν στείλει, ούτε ικανοποιούνται.

Εξαιτίας των καταγγελιών αυτών το Δ.Σ του Συλλόγου μας συναντήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2013 σύσσωμο, με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Βασίλειο Παναγόπουλο και έθεσε το θέμα.

Την επομένη της συνάντησης ζητήσαμε από τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου Πύργου να μας κοινοποιήσουν, ό,τι τρέχοντα επισκευαστικά αιτήματα είχαν.

Στη συνέχεια το Δ.Σ όπως είχε συμφωνηθεί στην προαναφερθείσα συνάντηση προωθήσαμε εγγράφως το φάκελο με όλα τα αιτήματα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βασίλειο Παναγόπουλο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου με σκοπό όπως είχε δεσμευτεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, να προβεί σε αυτοψίες και σε συνεργασία με το Δ.Σ του Συλλόγου μας να

ιεραρχήσει τα προβλήματα έτσι ώστε ανάλογα με τα διαθέσιμα ποσά που διαθέτει ο Δήμος να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν οι εργασίες.

Παράλληλα το Δ.Σ του Συλλόγου μας, ζήτησε εγγράφως  να μας δοθούν αναλυτικά τα ποσά που διατέθηκαν για επισκευές των σχολικών κτηρίων το 2012.

Ουδέποτε ζητήθηκε μέχρι στιγμής η συνεργασία μας για την ιεράρχηση των απαραίτητων επισκευών και ως απάντηση στο αίτημά μας να μας δοθούν αναλυτικά τα ποσά που διατέθηκαν για επισκευές των σχολικών κτηρίων το 2012, λάβαμε το έγγραφο και το οποίο αναφέρεται στα διαθέσιμα το φετινό έτος, ποσά του Δήμου Πύργου, από τη χρήση του 2012, για τις ανάγκες των επισκευών των σχολείων!!

Ζητάμε από το Δήμο Πύργου και τις αρμόδιες υπηρεσίας να δοθούν ΑΜΕΣΑ οι λύσεις που απαιτούνται, από τη στιγμή μάλιστα που όπως μας διαβεβαιώνει ο Δήμος Πύργου υπάρχουν και τα διαθέσιμα τα ποσά.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις