Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 3 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 3 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Την τελευταία εβδομάδα λόγω της αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού, είναι πιθανό να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα ή απρόβλεπτες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία είναι λογικό να προκαλεί ανασφάλεια, όμως αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να σας βγάλει από την αδράνεια και να βρείτε διεξόδους, μ' επινοητικότητα.

Ζυγός

Ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας και κορυφώνει  σήμερα μια νευρική και άστατη αντίθεση με τον “ηλεκτρικό” Ουρανό, γι' αυτό είναι λογικό την τελευταία  εβδομάδα να νιώθετε πως έχετε μπει στη πρίζα. Φέρνει και ορισμένα απρόοπτα, και συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες μπορεί να σας ξαφνιάζουν ή και να σας ταράζουν.

Σκορπιός

Είναι λογικό να παρουσιάζονται ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας αλλά και στο χώρο δουλειάς την τελευταία εβδομάδα, λόγω της νευρικής αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Μέσα στο πρόγραμμα είναι τελικά και οι αλλαγές, λέει η όψη αυτή. Λόγω της έντασης που προκαλεί, φέρνει ίσως και μια δυσκολία στον ύπνο.

Τοξότης

Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει, λέει η όψη αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού, η οποία την τελευταία εβδομάδα φέρνει ανατροπές στην εξέλιξη των σχεδίων σας. Επηρεάζει όμως και τις φιλικές κι ερωτικές σχέσεις, στις οποίες ίσως υπάρχει ψυχρότητα ή και απρόβλεπτες αντιδράσεις. Προσέξτε τις απότομες συμπεριφορές με τα παιδιά.

Αιγόκερως

Στον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανό να επικρατεί αστάθεια την τελευταία εβδομάδα, λόγω της αντίθεσης  Ήλιου-Ουρανού, ενώ μπορεί να υπάρχουν αιφνιδιαστικές εξελίξεις, για μια-δυο ακόμα μέρες. Άτομα εξουσίας σάς ταράζουν – ας είστε σε εγρήγορση. Πιθανά επίσης απρόοπτα και στο χώρο του σπιτιού και για θέματα ακινήτων. Αυξημένη κυκλοθυμία.

Υδροχόος

Απρόοπτα στην επικοινωνία, ίσως και βλάβες σε συσκευές, προκαλεί την τελευταία  εβδομάδα η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Ξαφνικές αλλαγές σε συναντήσεις, νευρική ένταση στους δρόμους και στην οδήγηση – προσέξτε τα ατυχήματα. Επίσης για μια-δυο ακόμα μέρες είναι πιθανές αλλαγές και σε σπουδές, μαθήματα, ταξίδια, νομικά θέματα.

Ιχθύες

Αβεβαιότητα γύρω από οικονομικά θέματα προκαλεί η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού την τελευταία περίπου εβδομάδα, γι' αυτό είναι λογικό να παρουσιάζονται αιφνιδιαστικές αλλαγές σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες συναλλαγές. Ξαφνικά έξοδα επίσης, για μια-δυο ακόμα μέρες. Η όψη αυτή δημιουργεί ανασφάλεια και σάς ζητά να ενεργοποιηθείτε.

Κριός

Νευρική και άστατη αλλά και ιδιαίτερα αφυπνιστική η επιρροή της αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού, μια όψη  που την τελευταία εβδομάδα φέρνει απρόοπτα και ξαφνικές εξελίξεις  που έχουν σαν στόχο να σας βγάλουν απ' την αδράνεια. Κυρίως σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει, με παγωμένες κι απότομες συμπεριφορές, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της.

Ταύρος

Η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται  σήμερα αλλάζει συχνά και ξαφνικά το πρόγραμμά σας την τελευταία εβδομάδα, κρατώντας σας σε εγρήγορση. Η νευρική ένταση βέβαια μπορεί να δυσκολεύει και τον ύπνο, για μια-δυο μέρες ακόμα. Απρόοπτα στο χώρο εργασίας, ενώ και η υγεία σας θέλει προσοχή από ξαφνικές αδιαθεσίες ή απ' το άγχος.

Δίδυμοι

Ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας φέρνει η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που ήδη λειτουργεί την τελευταία εβδομάδα και είναι άστατη στην επιρροή της. Στα ερωτικά και στις φιλίες μπορεί να εκδηλώνονται ψυχρές κι απόμακρες συμπεριφορές, ενώ και με τα παιδιά θα πρέπει να προσέξετε τις απότομες αντιδράσεις.

Καρκίνος

Αστάθεια και έντονη κυκλοθυμία προκαλεί η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού την τελευταία εβδομάδα, η οποία  κορυφώνεται σήμερα. Φέρνει επίσης ξαφνικές αλλαγές ή απρόοπτα στα επαγγελματικά και σε θέματα σπιτιού, ακινήτων ή οικογένειας. Η όψη αυτή έχει σαν στόχο να σας αφυπνίσει και να σας ενεργοποιήσει, ώστε να βρείτε λύσεις στη ζωή σας.

Λέων

Η όψη αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει απρογραμμάτιστες αλλαγές σε ραντεβού την τελευταία εβδομάδα, ενώ στην επικοινωνία υπάρχει αστάθεια. Ξαφνικές αλλαγές ακόμα σε μετακινήσεις, αλλά και σε νομικά θέματα, ή σε μαθήματα και στις σπουδές. Προσέξτε τα ατυχήματα και τη νευρικότητα στο δρόμο, για μια-δυο μέρες ακόμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being