Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κιάσσος: "Η Παναχαϊκή από τη φύση της είναι πρωταγωνίστρια "

Κιάσσος: "Η Παναχαϊκή από τη φύση τ...

Ο έμπειρος μπακ μίλησε για τη φετινή ομάδα

Ο έμπειρος μπακ της Παναχαϊκής, Κώστας Κιάσσος, μίλησε για τη φετινή ομάδα και το πώς βλέπει την πορεία της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο «Γάμμα» της Πάτρας.

Η ομάδα έμεινε έξω από το κύπελλο. Ήταν αυτό κάτι που ωφέλησε εν τέλη για την αφοσίωση στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα;
«Κοιτάξτε, στόχο για μια καλή πορεία είχαμε και στο κύπελλο, δεν μπορέσαμε όμως να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του πρώτου μας αντιπάλου και αποκλειστήκαμε.

Από εκεί και πέρα, όντως είχαμε τη δυνατότητα για δυο εβδομάδες με ηρεμία να συνεχίσουμε κανονικά την προετοιμασία μας. Ξέρετε καμιά φορά όταν χάνεις, στενοχωριέσαι, δυσανασχετείς και χρειάζεσαι ένα τέτοιο διάστημα για να επιστρέψεις στο προηγούμενο πολύ καλό κλίμα».

Το κύπελλο ανήκει στο παρελθόν. Σειρά παίρνει το πρωτάθλημα. Πως είναι η ομάδα;
«Ξέρουμε ότι και το νέο πρωτάθλημα θα είναι μαραθώνιος από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ψυχολογία στη ομάδα είναι πολύ καλή και δεν σας κρύβω ότι όλοι μας και κύρια οι παίκτες, περιμένουμε πως και πως το ξεκίνημα για να μπούμε με το δεξί και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Είναι κάτι που μπορεί να φοβίζει ιδιαίτερα την Παναχαϊκή;
«Όχι. Απλά φέτος στην ομάδα έγιναν πολλές προσθήκες, ήλθαν πολλά νέα παιδιά και όλοι μαζί για να δέσουμε στη ομοιογένεια, χρειάζεται χρόνος. Η Παναχαϊκή όμως από τη φύση της είναι πρωταγωνίστρια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό καλείται να κάνει και φέτος και θέλουμε τα αποτελέσματα με το καλό ποδόσφαιρο, που η φετινή Παναχαϊκή με το ρόστερ που διαθέτει, μπορεί να το πετύχει».

Οι πρεμιέρες γενικότερα κρύβουν κινδύνους και ειδικά για τους γηπεδούχους, έτσι δεν είναι;
«Κοιτάξτε, δικαιολογίες πλέον για κανέναν μας δεν υπάρχουν. Η ώρα της αλήθειας φθάνει και το γήπεδο είναι ο καθρέπτης για τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί. Από την Κυριακή και μετά θα φανεί το τι έχουμε δουλέψει στην προετοιμαασία και εδώ και ένα δίμηνο περίπου που είμαστε στο γήπεδο. Όσο για τους αντιπάλους μας, πλέον δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος, όλοι θέλουν τη δική τους προσοχή και η Παναχαϊκή σέβεται τους πάντες, δεν φοβάται όμως και κανέναν!».

Νέα έδρα με το Παμπελοποννησιακό, χρειάζεται και η στήριξη του κόσμου.

«Σίγουρα γιατί στο Παμπελοποννησιακό που είναι ένα πολύ όμορφο στάδιο, ακόμη και 4.000 φίλαθλοι φαίνονται λίγοι, πιστεύω όμως και αυτό εξαρτάται από μας, ότι με τα δικά μας αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας, μπορούμε να τραβήξουμε πολύ περισσότερο κόσμο, το θέλουμε πραγματικά για να απολαμβάνουν όλοι κάθε φορά μια ποδοσφαιρκή γιορτή. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου πιστεύω ότι όλοι μας θα έχουμε χαμόγελα, όπως ταιριάζει με την ιστορία της Παναχαϊκής και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό και σπουδαίο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports