Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κοινή πορεία "Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε" ...και Ένωσης Γονέων Αιγιάλειας

Κοινή πορεία "Σχολικής Επιτροπής Δ....

Μεταφορά και φύλαξη στη συνάντηση Τριανταφυλλόπουλου με 3μελή αντιπροσωπεία

Συνάντηση, για πάνω από μία ώρα, είχε το απόγευμα της Τετάρτης στο Γραφείο της "Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του Δήμου,στο Αίγιο,ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος με τριμελή αντιπροσωπεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγιάλειας, κατόπιν πρόσκλησης του δημοτικού φορέα της Παιδείας.

Παρόντες ήσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μένιος Κουτρόπουλος, η Γραμματέας της κ. Αθηνά Αντωνοπούλου και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Κατερίνα Δημουλά που έθεσαν εξ' αρχής επί τάπητος τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η καθυστέρηση στη επίλυσης του θέματος της μεταφοράς των μαθητών, συμφωνώντας με τον Πρόεδρο  της "Σ.Ε" ακόμα και σε κινητοποιήσεις αν η Περιφέρεια Δ.Ε που έχει σημειωτέον πλήρως την αρμοδιότητα, δεν επισπεύσει  τις διαδικασίες.

Ένα επίσης φλέγον θέμα που συζήτησαν οι δυο πλευρές είναι η φύλαξη σχολείων - ιδιαιτέρως Λυκείων - μετά την απόλυση και των Σχολικών Φυλάκων του Δήμου. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ενημέρωσε, πως ήδη η "Σχολική Επιτροπή Δ.Ε" επεξεργάζεται σχέδιο φύλαξης "επίφοβων" σχολικών μονάδων σε Αίγιο και Καμάρες μέσω ιδιωτικών εταιρειών, κάτι που όμως απαιτεί σχετική πίστωση, την οποία οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ζητήσουν σε μεγάλο ποσοστό από το Δημοτικό Συμβούλιο, προσεχώς κι αφού πρώτα το Ν.Π.Δ.Δ ολοκληρώσει το ακριβές πλαίσιο του σχεδιασμού του.

Τέλος, δύο θέματα τα οποία έθεσε επιτακτικά η Ένωση και για τα οποία ο Πρόεδρος της "Σ.Ε" δεσμεύτηκε να τα εξετάσει με τον Δήμαρχο κ. Θεοδωρακόπουλο άμεσα είναι: η παραχώρηση στέγης στον φορέα και η διευθέτηση του καθημερινού εντονότατου κυκλοφοριακού προβλήματοςστον δρόμο  που οδηγεί στο 1ο Γενικό Λύκειο Αιγίου, κάτι που απαιτεί ενέργειες από πλευράς δήμου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συχνή επικοινωνία γι' ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία επί πολλών θεμάτων που θα προκύπτουν σε Γυμνάσια και Λύκεια της Αιγιάλειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις