Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας σήμερα, όχι απαραίτητα με πολύ σπουδαίες εξελίξεις, ωστόσο οι ήπιες  θετικές όψεις της Σελήνης  διευκολύνουν τις επαφές, τις συμφωνίες και την οργάνωση του χρόνου και  των υποχρεώσεών σας. Έτσι είστε πιο αποτελεσματικοί κοινωνικά κι επαγγελματικά, ενώ μπορεί να κλείνετε με επιτυχία ορισμένα θέματα.

Ζυγός

Σχετικά καλή η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη απ' τους Διδύμους σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, οι οποίες διευκολύνουν κυρίως θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό κι εμπορίου. Καλή μέρα για διάβασμα και φιλοσοφία. Οι διάφορες επαφές και τα ραντεβού γίνονται γρήγορα και άνετα. Ευχάριστη κοινωνική ζωή.

Σκορπιός

Οικονομικά θέματα κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ οι ευνοϊκές γωνίες που σχηματίζει θα σας βοηθήσουν στην εύκολη τακτοποίηση ζητημάτων σχετικών με εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά κλπ. Είναι όμως και αρκετά ερωτική μέρα, όπου θα μπορέσετε να έρθετε σε στενότερη επαφή με το σύντροφο. Καλή μέρα για ψυχανάλυση.

Τοξότης

Θετική και κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με τις ήπιες ευνοϊκές όψεις της Σελήνης να βοηθούν τις σχέσεις, τις διάφορες επαφές και ραντεβού, την επικοινωνία  στα ερωτικά αλλά και την εξέλιξη των στόχων σας. Η συνεργασία με τους άλλους ανθρώπους γίνεται πιο αρμονικά σήμερα. Καλή μέρα για συμφωνίες και για κοινωνική ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και για σήμερα θα δώσει έμφαση στον εργασιακό τομέα, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει υποβοηθούν στην εύκολη τακτοποίηση  επαγγελματικών θεμάτων αλλά και  καθημερινών εργασιών. Τονίζει όμως και θέματα υγείας, σε μια μέρα ευνοϊκή για να κάνετε μια αποτοξίνωση ή να ενημερωθείτε για την υγεία και τη διατροφή.

Υδροχόος

Οι ήπιες αλλά ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη απ' τους Διδύμους, κάνουν τη μέρα πιο εύκολη, ανάλαφρη και θετική. Ο ερωτικός τομέας απόκτα ζωή και δραστηριότητα, με πιθανά φλερτ και ωραία επικοινωνιακή ανταλλαγή. Μια μέρα με αρκετή δημιουργικότητα, ζωτικότητα και ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που σάς δίνουν χαρά.

Ιχθύες

Θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων στα οποία και σήμερα δίνει έμφαση η Σελήνη, διευκολύνονται λόγω των θετικών όψεων που σχηματίζονται. Επίσης διευκολύνονται οικονομικές συναλλαγές αλλά και εργασιακά ζητήματα. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι και τους δικούς σας. Ενασχόληση με το παρελθόν και τα συναισθήματά σας.

Κριός

Ευχάριστη κι ανάλαφρη η σημερινή μέρα, με την Σελήνη απ' τους Διδύμους να σχηματίζει ήπιες θετικές όψεις και να διευκολύνει τις επαφές σας, τα ραντεβού, τις μετακινήσεις και διάφορες συναλλαγές που έχετε να κάνετε. Βόλτες, ταξιδάκια αλλά και μαθήματα, γράψιμο, διάβασμα, ιδέες και πληροφόρηση, σε αυτή την επικοινωνιακή μέρα. Συναντήσεις με συγγενείς.

Ταύρος

Και για σήμερα η Σελήνη τονίζει τον οικονομικό σας τομέα, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει είναι πιθανό να φέρουν μια μικρή βελτίωση στα έσοδα και μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Δεν αποκλείεται κιόλας να αγοράσετε πράγματα που θα σας αρέσουν. Τακτοποιείτε εύκολα πληρωμές και άλλες οικονομικές συναλλαγές. Απόλαυση της υλικής ζωής, του καλού φαγητού κλπ.

Δίδυμοι

Συνεχίζει και για σήμερα να διατρέχει το ζώδιό σας η Σελήνη, ενώ οι ήπιες θετικές γωνίες που σχηματίζει βοηθούν στην εύκολη εξέλιξη των  σχεδίων σας και σε επιτυχημένες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις. Καλή μέρα για ξεκινήματα, ενώ πετυχαίνετε  αυτά που θέλετε. Καλή μέρα επίσης για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να γυμναστείτε κλπ.

Καρκίνος

Μπορείτε σήμερα με σχετική ευκολία να κλείσετε ορισμένα θέματα και κύκλους, με τη Σελήνη να διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και να φέρνει την ολοκλήρωση ζητημάτων. Μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο τώρα αλλά αφήστε να γίνει μια ζύμωση ιδεών κι ένα ξεκαθάρισμα ψυχολογικό. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την τέχνη και την πνευματικότητα.

Λέων

Τα σχέδιά σας φαίνεται να εξελίσσονται εύκολα και σχετικά γρήγορα σήμερα, με τις θετικές όψεις της Σελήνης να σας κάνουν αρκετά αποφασιστικούς, δραστήριους κι αποτελεσματικούς. Είναι καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τη δικτύωση και με συλλογικές δράσεις, αλλά και για να ασχοληθείτε επίσης με το ίντερνετ και με τους φίλους και τις παρέες σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being