Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προοπτικές συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με την Αίγυπτο

Προοπτικές συνεργασίας της Περιφέρειας Δ...

Επίσκεψη σήμερα του Ακολούθου της Πρεσβείας της Αιγύπτου Dr. Hishan Darwish

Την προοπτική συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Αίγυπτο συζήτησαν κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής συνάντησης που είχαν σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Αιγύπτου Dr. Hishan Darwish.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η Δυτική Ελλάδα και συμφώνησαν πως είναι πιθανή μία συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, ενώ συζητήθηκαν και διάφορα θέματα πολιτισμού και τουρισμού.

Ο κ. Darwish εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, την Αρχαία Ολυμπία καθώς και το εμπορευματικό λιμάνι της Πάτρας και την ανάπτυξη της κρουαζιέρας μέσω του λιμένος Κατακόλου.

Ο κ. Darwish είναι επίσης καθηγητής Αρχαίων Ελληνικών στο Πανεπιστήμιο Καΐρου και Διευθυντής του Μορφωτικού Κέντρου της Αιγύπτου στην Ελλάδα και μαζί του κατά τη σημερινή επίσκεψη ήταν η προϊσταμένη της Επιστημονικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Σοφία Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις