Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 10 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 10 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Επικοινωνιακή αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα, χωρίς τα εμπόδια των τελευταίων ημερών. Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε διάφορες επαφές, συζητήσεις ή συναλλαγές, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα το πρωί, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σας ή να ακούσετε κάποια καλά νέα. Μέρα με βόλτες, μετακινήσεις, γνωριμίες, μαθήματα, ιδέες.

Ζυγός

Οικονομικά κι επαγγελματικά ευνοούνται το πρωί απ' τη θετική γωνία Σελήνης-Δία, κι έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καλές εξελίξεις. Γενικά η Σελήνη σήμερα τονίζει τα οικονομικά σας, χωρίς τις πιέσεις και  τα εμπόδια των προηγούμενων ημερών, ενώ θα μπορέσετε να κάνετε αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες, πληρωμές κλπ. Απολαμβάνετε όμως και την υλική ζωή.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί που θα σχηματίσει θετική όψη με τον τυχερό Δία, είναι πιθανό να έχετε κάποιες καλές εξελίξεις, ιδιαίτερα μάλιστα σε σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια, αλλά και σε κάποια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Υποχωρούν τα εμπόδια του τελευταίου δεκαημέρου και πραγματοποιείτε τα θέλω σας πιο εύκολα.

Τοξότης

Μπορείτε σήμερα να κλείσετε με σχετική ευκολία ορισμένα θέματα που σάς ταλαιπωρούσαν το τελευταίο δεκαήμερο. Ειδικά το πρωί, κυρίως ζητήματα οικονομικά τακτοποιούνται εύκολα και δεν αποκλείεται να δεχθείτε και κάποια ενίσχυση από τρίτους. Υπάρχει περισσότερη ανάγκη για απομόνωση και ησυχία, ενώ θα μπορέσετε πιο εύκολα να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι αφιερωμένη στις φιλίες σας, και φαίνεται να υποχωρούν οι δύσκολες συμπεριφορές του τελευταίου δεκαημέρου. Όπως επίσης υποχωρούν  και τα εμπόδια στα σχέδιά σας, τα οποία ειδικά το πρωί φαίνεται να προχωρούν με θετικό τρόπο – ίσως κάποιοι συνεργάτες, φίλοι ή ο σύντροφος να σάς βοηθούν. Καλή μέρα για δικτύωση κι επαφή με ομάδες, συλλόγους, κόμματα κλπ.

Υδροχόος

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί που σχηματίζει θετική γωνία με τον τυχερό Δία, είναι πιθανό να πάνε καλά κάποιες υποθέσεις σας ή να υπάρχουν ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις. Καλή μέρα για να προσεγγίσετε άτομα εξουσίας, να στείλετε βιογραφικά και να ασχοληθείτε με την επαγγελματική αλλά και κοινωνική σας εικόνα.

Ιχθύες

Το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Δία νωρίς το πρωί υπόσχεται ένα θετικό ξεκίνημα της μέρας, πιθανόν και  με κάποια καλά νέας ή εξελίξεις, ή  απλά με ευχάριστη διάθεση, ανεβασμένη ζωτικότητα και δημιουργικότητα. Η  Σελήνη σήμερα τονίζει θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, κι έτσι η εστίασή σας θα βρίσκετε κυρίως εκεί, ή μπορεί να ασχοληθείτε με το διάβασμα και τη φιλοσοφία.

Κριός

Υποχωρούν οι πιέσεις του τελευταίου δεκαημέρου και αναμένεται να είναι μια πιο άνετη μέρα. Η θετική όψη Σελήνης-Δία το πρωί δίνει αίσθημα αισιοδοξίας, ενώ πιθανόν η οικογένεια να σας στηρίξει ή να έχετε κάποιες καλές εξελίξεις γύρω από οικονομικά θέματα και ζητήματα σπιτιού ή ακινήτων. Ερωτική και πιο εσωστρεφής μέρα, λόγω της Σελήνης απ' το Σκορπιό.

Ταύρος

Μια κοινωνική και πιο θετική μέρα για το ζώδιό σας, με τα εμπόδια  του τελευταίου δεκαημέρου να αρχίζουν να υποχωρούν. Ειδικά νωρίς το πρωί, η θετική όψη Σελήνης-Δία μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα ή τηλέφωνα, μηνύματα, επαφές, γνωριμίες αλλά και ιδέες. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με το σύντροφο ή τους καλούς σας φίλους.

Δίδυμοι

Έμφαση στα εργασιακά, σε καθημερινές δουλειές αλλά και σε θέματα υγείας δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί που σχηματίζει θετική όψη με τον Δία μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα στα παραπάνω, πιθανόν και βελτίωση στα έσοδα. Καλή μέρα για να κάνετε αποτοξίνωση, να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του σπιτιού και με άλλες λεπτομέρειες που αμελούσατε.

Καρκίνος

Η θετική όψη Σελήνης-Δία το πρωί κάνει τη μέρα να ξεκινά ευχάριστα, πιθανόν και με κάποια καλά νέα ή εξελίξεις, είτε στα ερωτικά ή στα επαγγελματικά ή σε άλλους προσωπικούς στόχους. Περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σήμερα αλλά και ανεβασμένος ερωτισμός. Ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους, σπορ, χόμπι, δημιουργικότητα, επαφή με τα παιδιά.

Λέων

Μετά τις έντονες πιέσεις που εξάσκησε στο ζώδιό σας  η σκληρή όψη Άρη-Κρόνου για το πρώτο κομμάτι του Σεπτεμβρίου, αρχίζουν τώρα και καλυτερεύουν τα πράγματα. Ειδικά το πρωί, ανακτάτε την  αισιοδοξία και τη θετικότητα των συναισθημάτων σας. Πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες καλές εξελίξεις σε οικογενειακά ή σε θέματα σπιτιού και ακινήτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being