Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τρινκέρι: «Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στο επίπεδο που παίζουμε»

Τρινκέρι: «Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί στ...

Ο Γιάννης Μπουρούσης, δήλωσε ευθέως πως χαλαρώσαμε μετά την Τουρκία

Στην αδυναμία της ελληνικής άμυνας να αντιμετωπίσει το παιχνίδι «ένας εναντίον ενός» Φιλανδών εστίασε στις δηλώσεις του ο Αντρέα Τρινκέρι, μετά τον ατυχή αγώνα με τους Σκανδιναβούς.

«Μέσα σε 48 ώρες είναι σαν να χάσαμε όλες τις συνδέσεις που είχαμε. Μας κέρδισαν σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Ήταν πιο δυναμικοί κι εμείς δεν προσαρμοστήκαμε σε αυτό. Όπως πήγε το παιχνίδι, σε κάθε λεπτό του είχαμε να δώσουμε και λιγότερο», είπε ο Ιταλός εκλέκτορας.

«Στο τέλος, όπως και χθες, δεχτήκαμε πολλά καλάθια στο ένας εναντίον ενός. Αξίζαμε να χάσουμε, από πνευματικής και σωματικής άποψης. Δεν είμαστε σοφτ ομάδα, αλλά παίζουμε σοφτ. Πρέπει να βρούμε κάτι μέσα μας για να αλλάξει αυτό, δεν υπάρχει άλλο φάρμακο», πρόσθεσε.

«Στα τελευταία δύο ματς οι αντίπαλοί μας είχαν ποσοστό πάνω από 60% στα δίποντα. Έτσι χτίζουν αυτοπεποίθηση και αυτό κάνει δύσκολα τα πράγματα για μας. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί πνευματικά. Το επίπεδο που παίξαμε απόψε δεν αρκεί για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου», συμπλήρωσε.

Ο Νίκος Ζήσης άφησε, εμμέσως, αιχμές για τη διαιτησία, καθώς όπως υπογράμμισε «στη διοργάνωση παίζεται περισσότερο ξύλο από ό,τι μπάσκετ. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό σήμερα, να αλλάξουμε νοοτροπία και να παίξουμε κι εμείς έτσι. Όπως φαίνεται, πρέπει να ματώσεις για να πάρεις φάουλ. Όλα ξεκινούν από τη θέληση και την πνευματική προετοιμασία. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο αυτή τη στιγμή, έχουμε τρία παιχνίδια με δύσκολες ομάδες και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τρεις νίκες».

Ο Γιάννης Μπουρούσης, από την πλευρά του, δήλωσε ευθέως πως «χαλαρώσαμε μετά την Τουρκία. Μας έπαιξαν δυνατά δύο ομάδες που δεν το περιμέναμε. Αν δεν παίξουμε ξύλο και δυνατά, στην επόμενη φάση δεν θα κάνουμε τίποτα. Δεν έχουμε ξεχάσει το μπάσκετ. Δεν μας νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν είναι θέμα διάλυσης, δεν υπήρχε ενέργεια. Αυτό μας στοίχισε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports