Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Θέματα απ' το παρελθόν φαίνεται να σας κυνηγούν επίμονα το τελευταίο  δεκαήμερο, ενώ ακόμα και αν προσπαθείτε  να τα λύσετε είναι πιθανό να συναντάτε εμπόδια. Καλυτέρευση από αύριο. Ο Ερμής φεύγει απ' το ζώδιό σας, ενώ τώρα θα τονίσει τα οικονομικά σας, όπου μέχρι το τέλος του μήνα ενδέχονται συμφωνίες, συζητήσεις αλλά και ιδέες για νέα έσοδα.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο επικοινωνιακός Ερμής και θα κάτσει μέχρι το τέλος του μήνα, μια περίοδος με πολλές γνωριμίες, επαφές, τηλέφωνα, συναντήσεις, βόλτες, μετακινήσεις αλλά και ταξιδάκια. Ιδέες, συμφωνίες, μαθήματα. Η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ήδη εδώ και δέκα μέρες πιέζει τα οικονομικά, προκαλεί καθυστέρηση σχεδίων αλλά και δοκιμασίες στις φιλίες.

Σκορπιός

Ο Άρης απ' το Λέοντα κορυφώνει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, το οποίο τις τελευταίες δέκα μέρες φέρνει αρκετές αναποδιές, ατυχήματα, μπλοκάρισμα στην εξέλιξη επαγγελματικών ή άλλων στόχων, αλλά θα υποχωρήσουν από αύριο. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα δώσει την ευκαιρία να κλείσετε γραφειοκρατικά ή άλλα θέματα για τον υπόλοιπο μήνα.

Τοξότης

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα ζωντανέψει τον οίκο της φιλίας, κι έτσι μέχρι το τέλος του μήνα θα ασχοληθείτε με τις παρέες σας, θα γνωρίσετε νέους φίλους, ενώ πιθανόν να ξεκινήσετε μαθήματα ή δραστηριότητες σε ομάδες. Η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου προκαλεί εδώ και μέρες δυσκολίες σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα, αλλά θα εξασθενήσει από αύριο.

Αιγόκερως

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και θα ενεργοποιήσει μέχρι το τέλος  του μήνα τα επαγγελματικά σας, φέρνοντας  γνωριμίες, ιδέες, συζητήσεις, συμφωνίες. Σήμερα κορυφώνεται και το δυσμενές τετράγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο εδώ και ένα δεκαήμερο φέρνει καθυστερήσεις ή εμπόδια σε σχέδια και σε οικονομικά ζητήματα αλλά και σκληρές συμπεριφορές ή ξεκαθαρίσματα στις φιλίες.

Υδροχόος

Χτύπησε αρκετά το ζώδιό σας η σκληρή όψη Άρη-Κρόνου το τελευταίο δεκαήμερο, η οποία κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που είτε έβαλε φρένο στη δράση και στα θέλω σας, ή σάς ώθησε να κινηθείτε άκαιρα και ανώριμα. Σήμερα όμως αλλάζει ζώδιο ο Ερμής, ο οποίος μέχρι το τέλος του μήνα θα τονώσει το νου σας φέρνοντας διαύγεια, ενώ θα ασχοληθείτε με σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα.

Ιχθύες

Αν και βρίσκεστε σε περίοδο εργασιακών ξεκινημάτων, η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου προκαλεί αρκετά εμπόδια  το τελευταίο δεκαήμερο. Όμως από αύριο θα αρχίσει να ανοίγει ο δρόμος και να ξεμπλοκάρουν και τυχόν  ζητήματα νομικά ή σπουδών κι επαφών με το εξωτερικό. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει διεκπεραίωση οικονομικών ζητημάτων αλλά και βαθύτερες σκέψεις για όλο το μήνα.

Κριός

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή στην Παρθένο σήμερα, θα φέρει την ευκαιρία για επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ υπάρχει μια κινητικότητα γενικά στα εργασιακά σας. Ζωηρή η καθημερινότητα και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Το βράδυ θα είναι πιο κοινωνικό, με ραντεβού και γνωριμίες πιθανές.

Ταύρος

Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό θα φέρει νέες γνωριμίες και συζητήσεις για συνεργασίες για όλο τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο, ενώ γενικά θα είστε σε κοινωνική περίοδο. Σήμερα όμως κορυφώνεται και η δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου, η οποία εδώ και ένα δεκαήμερο περίπου έφερε κάποιες ατυχίες οικονομικές κι ερωτικές, ή πολλά εμπόδια, αλλά από αύριο εξασθενεί.

Δίδυμοι

Νέες ερωτικές γνωριμίες, φλερτ  και ευκαιρίες για διασκέδαση και παιχνίδι θα φέρει η διέλευση του Ερμή απ' το Ζυγό μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ έχετε και περισσότερες δημιουργικές ιδέες. Σήμερα όμως κορυφώνεται και η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου, η οποία τις τελευταίες δέκα μέρες έχει φέρει αναποδιές και εμπόδια στις μετακινήσεις, την επικοινωνία και τη δουλειά.

Καρκίνος

Σε βιαστικές ή άκαιρες κι ανεύθυνες κινήσεις στα οικονομικά και τα ερωτικά σάς ωθεί τις τελευταίες δέκα μέρες η δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Προσπαθείτε να αποδείξετε την αξία σας ίσως ψυχαναγκαστικά. Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μέχρι το τέλος του μήνα θα δώσει την ευκαιρία για συμφωνίες γύρω από ακίνητα, ενώ το σπίτι σας ίσως γίνει κέντρο διερχομένων!

Λέων

Καθώς ο δυναμικός αλλά κι εγωιστής Άρης διατρέχει το ζώδιό σας, κορυφώνει  σήμερα μια αρκετά σκληρή όψη με τον Κρόνο, η οποία το τελευταίο δεκαήμερο εμποδίζει την πραγματοποίηση των θέλω σας, φέρνει εμπόδια και  “ατυχίες”. Κακό timing. Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό θα κάνει επικοινωνιακή την καθημερινότητά σας έως το τέλος του μήνα, με επαφές, γνωριμίες, μετακινήσεις, μαθήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being