Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δανεικός ο Τζιμπούρ στη Σίβασπορ

 Δανεικός ο Τζιμπούρ στη Σίβασπορ

Τι αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός

Ο Ράφικ Τζιμπούρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σίβασπορ με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του στον τουρκικό σύλλογο και έτσι έστω και την τελευταία στιγμή βρέθηκε ομάδα για τον αλγερινό διεθνή φορ, ο οποίος δεν είχε μέλλον στον Πειραιά.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο του ποδοσφαιριστή Ράφικ Τζιμπούρ στην τουρκική Σίβασπορ».

Πρώτη η Σίβασπορ(το απόγευμα της Παρασκευής) ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ: «Η Σίβασπορ ανακοινώνει την προσθήκη των Ράφικ Τζιμπούρ και Αϊντίν Καρμπουλούτ στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Τζιμπούρ έπαιξε στον Ολυμπιακό την τελευταία σεζόν, είχε 25 εμφανίσεις και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 20 γκολ. Εχει ύψος 1.84 και είναι γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1984. Εχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Λα Λουβιέ, Εθνικό Αστέρα, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό».

Ο Αλγερινός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και ανακοίνωσε την μετακίνηση του στη Σίβασπορ:

«Στο δρόμο για μια νέα πρόκληση. Περήφανος και ενθουσιασμένος για να ενταχθώ στην Σίβασπορ και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια μαζί τους».

Στο μεταξύ αμόκ επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού σε ότι αφορά την αγορά εισιτηρίων για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Παρασκευή πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων έφυγαν περίπου 12000. Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν και στα διαρκείας και ήδη έχουν διατεθεί πάνω από 11.000 κάρτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports