Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέο Fight club Patras στην Ακρωτηρίου!

Νέο Fight club Patras στην Ακρωτηρίου!

Λειτουργεί από τις 2 Σεπτεμβρίου 2013

Μερικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Το Fight Club Patras, από 02/09/2013 λειτουργεί στο νέο, υπερσύγχρονο χώρο στην οδό Δημοκρατίας 23, στην Ακρωτηρίου. Ο χώρος της σχολής είναι το αποτέλεσμα πολλών κόπων και προσπαθειών αλλά πάνω από όλα της αγάπης για τις πολεμικές τέχνες και του σεβασμού προς την εκμάθηση αυτών!!! Ας πούμε όμως δυο λόγια για μερικά από τα μαθήματα που γίνονται στη σχολή:

Το Tae Kwon Do έχει τις ρίζες του στην Κορέα και, κυριολεκτικά, σημαίνει πόδια (Tae), χέρια (Kwon) και τρόπος σκέψης, φιλοσοφία (Do). Μέσα από αυτόνομες πράξεις και ενέργειες, ξεκινάει κανείς την αυτόνομη σκέψη, οπότε και μπαίνει ο θεμέλιος λίθος για μια αυτόνομη ζωή. Το TAE KWON DO αποτελεί μεταφορικά, ένα σχολείο ζωής για το πνεύμα και το σώμα! Εκτός από το ότι είναι ένας μοναδικός τρόπος εκγύμνασης, προσφέρει στον ενασχολούμενο με αυτό, αυτοκυριαρχία, αυτοσεβασμό, πειθαρχία αλλά και σεβασμό προς τους άλλους και γενικά καλλιεργεί έναν ολοκληρωμένο και ευγενικό χαρακτήρα με αξίες και ιδανικά. Οι μικροί αθλητές γαλουχούνται με τα αθλητικά πρότυπα και ιδεώδη και αρχίζουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο, πιστεύοντας στον εαυτό τους αλλά έχοντας παράλληλα σεβασμό προς τους άλλους.

Το kickboxing έλκει την καταγωγή του απ την ταϋλανδέζικη πυγμαχία και είναι ευρύτατα διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο λόγω της πρακτικότητας του. Δεν απευθύνεται σε λίγους, όπως κάποιοι ίσως πιστεύουν, αλλά ο καθένας από εμάς μπορεί να ξεκινήσει αυτή την ευεργετική άσκηση και παράλληλα να ψυχαγωγηθεί, να μάθει αυτοάμυνα, να χάσει βάρος και να χαλαρώσει.

Το kickboxing είναι μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. Ανεξάρτητα από το τι θα σας ωθήσει στο kickboxing, αυτή η δραστική μορφή της άσκησης, μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ποιότητα ζωής σας με πολλούς σημαντικούς τρόπους, καθώς γυμνάζει ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες, βελτιώνει τη ισορροπία και την ευλυγισία μας, τα αντανακλαστικά μας, τη νευρομυϊκή συναρμογή και το καρδιοαναπνευστικό σύστημα. Από την άλλη πλευρά, το μουάι τάι κατά λέξη σημαίνει ταϊλανδική (τάι) πυγμαχία (μουάι) και έχει δύο σκέλη: το αγωνιστικό, την πυγμαχία, και το παραδοσιακό. Μαθαίνεις την τέχνη, την τεχνική, τους βηματισμούς. Προσφέρει πνευματική ανάταση, με διαλογισμό. Βοηθάει την αυτοσυγκέντρωση, καταπολεμάει το στρες. Οι περισσότεροι που έρχονται γνωρίζουν τα θετικά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports