Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται το μεσημέρι η Σελήνη, μια μέρα που θα ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα. Η αντίθεση που θα σχηματίζει με τον ονειρικό Ποσειδώνα, ωθεί σε ονειροπόληση, τάσεις φυγής αλλά και σε μπερδέματα, ειδικά στις σχέσεις. Η υπερβολική διανοητικοποίηση ορισμένων καταστάσεων, σάς οδηγεί σε λαθεμένα νοητικά μονοπάτια και συμπεράσματα – προσοχή σε αυταπάτες.

Ζυγός

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί μπέρδεμα συναισθηματικό σήμερα και  δεν αφήνει πολλά περιθώρια για  συγκέντρωση και αποτελεσματική διεκπεραίωση υποχρεώσεων. Η ανάγκη σας για φυγή, για περισσότερο ύπνο και ησυχία είναι μεγαλύτερη σήμερα, γι' αυτό δώστε χρόνο στον εαυτό σας για χαλάρωση. Προσοχή σε αυταπάτες. Ιδανική μέρα για ο,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό.

Σκορπιός

Αρκετά ρομαντικό το κλίμα σήμερα με την ονειρική αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, ωστόσο προκαλεί και μια σύγχυση, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα ψέματα και τα μπερδέματα στα ερωτικά αλλά και στις φιλίες. Σύγχυση και σε κάποια σχέδια – μην παίρνετε αποφάσεις τώρα. Μέρα δικτύωσης και ενασχόλησης με ομάδες, συλλόγους και με το ίντερνετ.

Τοξότης

Οι αυταπάτες και οι εξαπατήσεις  θέλουν προσοχή σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία θολώνει  το τοπίο και τα συναισθήματά σας. Ειδικά σε επαγγελματικά αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, προσοχή σε ψέματα και μπερδέματα. Έντονη τάση φυγής και δυσκολία συγκέντρωσης. Αποφύγετε το αλκοόλ και τα χημικά.

Αιγόκερως

Μια πιο αισιόδοξη μέρα αλλά και με ορισμένα μπερδέματα, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα θολώνει  το νου. Γι' αυτό προσέξτε τις παρεξηγήσεις στην επικοινωνία και τη σύγχυση σε θέματα σπουδών και νομικών – πιθανά και ψέματα ή απάτες. Αν και το ζώδιό σας είναι οργανωτικό και πρακτικό, σήμερα δεν είναι εύκολο να εστιαστεί καλά ο νους.

Υδροχόος

Φροντίστε να μην τρέφετε αυταπάτες  γύρω από οικονομικά θέματα, ενώ ειδικά σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα είναι πιθανό να προσπαθήσετε να τραπείτε σε φυγή σε σχέση με οικονομικές υποχρεώσεις. Προσοχή επίσης σε εξαπατήσεις και μπερδέματα σε συναλλαγές και αγοραπωλησίες. Δεν λείπει ο ρομαντισμός κι ο ερωτισμός ωστόσο.

Ιχθύες

Απ' το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η διάθεση γίνεται  πιο κοινωνική και θα έχετε  ευκαιρίες για συναντήσεις και  γνωριμίες. Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα  βέβαια προκαλεί θολούρα συναισθηματική, γι' αυτό θα πρέπει να προσέξετε να μην  εξιδανικεύετε λάθος άτομα και καταστάσεις – έντονη τάση για αυταπάτες, ψέματα, παρεξηγήσεις. Καλλιτεχνική έμπνευση, υπερβατική διάθεση.

Κριός

Άνετα ξεκινά η μέρα, ενώ η Σελήνη το μεσημέρι εισέρχεται στην Παρθένο και θα τονίσει τον εργασιακό σας τομέα, τις δουλειές της καθημερινότητας αλλά και θέματα υγείας. Καθώς θα σχηματίσει αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα στο χώρο δουλειάς αλλά και τις τάσεις φυγής που εμποδίζουν τη συγκέντρωση.

Ταύρος

Ονειρικό το κλίμα σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία  αυξάνει τον ρομαντισμό και την  καλλιτεχνική έμπνευση. Προσέξτε όμως τις παρεξηγήσεις και τα ψέματα με τους φίλους αλλά και στα ερωτικά. Ιδανική μέρα για καλλιτεχνική δημιουργία, ενώ θα έχετε και ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, σε μια πιο άνετη και χαλαρή μέρα.

Δίδυμοι

Λόγω της αντίθεσης της Σελήνης με τον πλανήτη της ψευδαίσθησης, Ποσειδώνα, θα πρέπει σήμερα να προσέξετε τη σύγχυση, τις αυταπάτες, τα ψέματα και τα μπερδέματα, ειδικά μάλιστα στα επαγγελματικά αλλά και στην οικογένεια ή σε θέματα ακινήτων. Ακούστε καλύτερα τη διαίσθησή σας και όχι τους φόβους ή τις αδυναμίες σας οι οποίες σάς μπερδεύουν.

Καρκίνος

Αυξάνει το ρομαντισμό και τις τάσεις φυγής σήμερα η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, γι' αυτό το λόγο όμως η επικοινωνία μπορεί να παρουσιάσει μπερδέματα – φανείτε πιο σαφείς. Όλα όσα λέγονται σήμερα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αληθινά. Σύγχυση υπάρχει όμως και στις μετακινήσεις αλλά και σε μαθήματα, σπουδές, ταξίδια. Παρεξηγήσεις με συγγενείς.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα αλλά και την υπεκφυγή από υποχρεώσεις. Προσέξτε επίσης τις κακές οικονομικές  εκτιμήσεις, μην ακούτε υποσχέσεις και μην δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις. Δεν είναι αρνητική μέρα, απλά επικρατεί μπέρδεμα. Οι αγορές ή οι συμφωνίες που θα κάνετε ίσως βγουν κάτι διαφορετικό απ' αυτό που περιμένατε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being