Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Περισσότερα απο 300 παιδιά εκτός των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ "ελπίζουν" στη δωρεά του ιδρύματος Νιάρχου

Πάτρα: Περισσότερα απο 300 παιδιά εκτός ...

Τι θα γίνει με τα 4 εκατομμύρια που δώρησε το ίδρυμα για τις επιλαχούσες μητέρες

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις επιπλέον θέσεις στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από την ΕΕΤΑΑ και θα καλύπτονταν από τις επιλαχούσες μητέρες των προηγούμενων αποτελεσμάτων έμειναν εκτός περίπου στα 3000 παιδιά παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του υπουργείου Εσωτερικών οτι θα επιδοτούνταν όλες οι αιτήσεις που είχαν γίνει δεκτές.

Μετά τα νέα αποτελέσματα πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των μητέρων που φθάνουν στο dikaiologitika.gr ότι ανά την επικράτεια έμειναν εκτός σε ιδιωτικούς και δημόσιους παιδικούς σταθμούς επιδοτούμενους απο το ΕΣΠΑ περίπου 3000 παιδιά πανελλαδικά.

Στην Πάτρα περισσότερα απο 300 παιδιά έχουν μείνει εκτός παιδικών σταθμών.

Στην Θεσσαλονίκη μόνο πάνω από 1200 παιδιά τέθηκαν μέχρι στιγμής εκτός, και ακολουθούν οι νομοί Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Κιλκίς, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας, Χαλκιδικής, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Κοζάνης, Καστοριάς και Ευβοίας.

Σε πολλούς νομούς όμως καλύφθηκαν σχεδόν όλα τα παιδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ίδρυμα Νιάρχος σχεδιάζει να προχωρήσει σε δωρεά 4 εκατ ευρώ που θα αντιστοιχούν σε περίπου 3000 θέσεις .

Πέρσι το ίδρυμα Νιάρχος είχε κάνει δωρεά μόνο για δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και όχι για ιδιωτικούς έτσι αφού οι κενές θέσεις σε αυτούς είναι περίπου 1500 θέσεις στην επικράτεια θα μείνουν και πάλι εκτός περίπου 1500 παιδιά Επίσημη ενημέρωση από την ΕΕΤΑΑ δεν υπάρχει ακόμη για το θέμα αλλά αναμένεται τις επόμενες ημέρες


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις