Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πατρινός, από την περιοχή της Γούβας, ο 66χρονος που δολοφονήθηκε με χτύπημα απο σκαμνί χθες στο Μεσολόγγι

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πατρινός, από την π...

Κηδεύεται το απόγευμα

Νεκρός έπεσε 66χρονος στο Μεσολόγγι μετά από λογομαχία και πάλη με έναν 36χρονο, ο οποίος φέρεται να τον χτύπησε με σκαμνί στο πρόσωπο. Ο 66χρονος Δημήτρης Μ. καταγόταν από την Πάτρα, από την περιοχή της Γούβας και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Αιτωλοακαρνανία, όπως πληροφορείται το thebest.gr. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα στο Μεσολόγγι.

Το περιστατικό, όπως έχει γράψει το thebest.gr, έγινε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή Ταμπακαρία. Λίγες ώρες αργότερα ο 36χρονος παραδόθηκε οικειοθελώς στις αστυνομικές αρχές και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο φερόμενος ως δράστης είχε έρθει πριν λίγες μέρες στην περιοχή, καθώς διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη χθες (25-8-2013) το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, μετά από αυθόρμητη προσέλευση του, ένας 36χρονος ημεδαπός ο οποίος αναζητείτο από τις Αστυνομικές Αρχές για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα χθες τα ξημερώματα, στη περιοχή Ταμπακαρία Μεσολογγίου, ο δράστης ήρθε σε λεκτική αντιδικία με 66χρονο ημεδαπό, ακολούθησε πάλη μεταξύ τους κατά την οποία χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο σκαμνί χτύπησε τον παθόντα στο πρόσωπο, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό του.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα 26-8-2013 στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Το προανακριτικό υλικό και οι έρευνες ενεργήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις