Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βελούδινα διαζύγια με Βάντερσον, Παμπόε στην Παναχαϊκή

Βελούδινα διαζύγια με Βάντερσον, Παμπόε ...

Ανακοίνωση εν όψει Παναθηναϊκού

Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Μιράντα Βάντερσον στην Πορτογαλία και για το διαζύγιο με τον Ατζεμάν Παμπόε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δεύτερο για την προσφορά του.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την προσέλευση των οπαδών στο φιλικό με την Καλλιθέα, ενώ έκανε γνωστές τις τιμές εισιτηρίων για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε: «Στην Πορτογαλία τελικώς θα αγωνιστεί ο Wanderson Miranta όπου και βρίσκεται ήδη. Η Πορτογαλική Ομοσπονδία ζήτησε την μπλε κράτα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο παίκτης έστειλε ένα πολύ θερμό μήνυμα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια για τον ανθρώπινο τρόπο που τον αντιμετώπισε ως άνθρωπο και ως παίκτη.

Λύθηκε το συμβόλαιο κοινή συναίνεση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή του ποδοσφαιριστή ADJEMAN PAMBOE KWAME. Ο ADJEMAN PAMBOE KWAME βοήθησε πολύ στην περσινή πολύ δύσκολη χρονιά. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται στον εξαίρετο αυτόν ποδοσφαιριστή και άνθρωπο να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί στην ποδοσφαιρική και στην προσωπική του ζωή.

Ενθουσιασμός επικρατεί στην ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγο της προσέλευση των τουλάχιστον 2.500 οπαδών της στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα και μάλιστα σε χρονικό σημείο που η Πάτρα είναι εντελώς άδεια.

Το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι στο γήπεδο ήρθε εντελώς νέος κόσμος και κυρίως οικογένειες με παιδιά οι οποίοι στο παρελθόν δεν περνούσαν ούτε καν έξω από το γήπεδο της Αγυιάς λόγω των τριτοκοσμικών συνθηκών που επικρατούσαν εκεί σε όλους τους τομείς (ανασφάλεια εσόδου – εξόδου, εγκαταλελειμμένα καθίσματα , έλλειψη τουαλετών , έλλειψη parking κ.α).

Στο Παμπελοποννησιακό στάδιο τουλάχιστον 10.000 οπαδοί μπορούν να παρακολουθούν με απόλυτα ασφαλή τρόπο και με υπέροχες συνθήκες (οι εξέδρες είναι κάθετες στον αγωνιστικό χώρο και το θέαμα από ψηλά είναι υπέροχο) έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Περίπτερο στην ετήσια έκθεση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αχαΐας θα έχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα προσπαθήσει μέσω του περιπτέρου του οποίου θα λειτουργεί καθημερινά να διεισδύσει στον Εμπορικό και Βιομηχανικό κόσμο της Αχαΐας και να πείσει τους επιχειρηματίες να διαφημίσουν τα προϊόντα τους είτε μέσω πινακίδας στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, είτε μέσω ηχητικών διαφημίσεων πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων, είτε με μόνιμα διαφημιστικά πάνελ στο προπονητικό κέντρο στην Εγλυκάδα, είτε μέσω του διαδικτυακού μας site στο internet.

Διαφημιστικές αφίσες των αγώνων της σε όλα τα σημεία της Πάτρας και της Αχαΐας θα εγκαθιστά πριν από όλους τους αγώνες της η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Η αρχή θα γίνει με αφίσες που θα διαφημίζουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 8/9/2013.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος κάνει η ΠΑΕ Παναχαϊκή προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πάτρας για την έκδοση match programe τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Ιωάννη Δημαρά και τους αντιδημάρχους κ. Μασσαρά και Κωστόπουλο, τον κ. Μητρόπουλο αλλά και το προσωπικό του Παμπελοποννησιακού σταδίου για το επίπεδο της συνεργασίας μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή χαίρεται ιδιαιτέρα διότι με αφορμή την εγκατάσταση της στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ο φίλαθλος κόσμος της Αχαΐας γνωρίζει και δίνει ζωή σε αυτό το υπέροχο δημιούργημα.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας και να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια.

Δεξίωση θα παραθέσει η Παναχαϊκή για να τιμήσει την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και τους επισήμους που θα προσέλθουν στο φιλικό αγώνα που θα γίνει στις 8/9/2013.

Όπως είναι γνωστό πριν από την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν από την ΠΑΕ Παναχαϊκή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος, οι παλαίμαχοι κύριοι κύριοι Κύζας Δημήτριος, Γεωργακόπουλος Πάρις, Καραμανλής Νίκος , Κουρμπανάς Νίκος και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Θανάσης Ντίνας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports