Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βάζουν τους υπευθύνους ασφαλείας του ΠΠΝΠ να μεταφέρουν… αίμα! Τα ευτράπελα του ΕΣΥ

  Πάτρα: Βάζουν τους υπευθύνους ασφαλεία...

Το περιστατικό συνέβη χθες

Με αφορμή το περιστατικό του άνδρα που ξέφυγε από την ψυχιατρική κλινική του ΠΠΝ Πάτρας, το thebest.gr, πληροφορείται ότι οι αρμόδιοι του Νοσοκομείου, σε διάφορες περιπτώσεις, βάζουν τους υπεύθυνους υπαλλήλους για την ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος να κάνουν διάφορα... θελήματα πέραν των αρμοδιοτήτων τους.

Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό παράδειγμα: Ο εκτελών χρέη Διευθυντού κατά την χθεσινή εφημερία του Νοσοκομείου, έδωσε εντολή στον «ασφαλίτη» του Νοσοκομείου να παρατήσει τα καθήκοντά του και να μεταφέρει… αίμα!

Το thebest.gr, επικοινώνησε για το θέμα με τον Γενικό Σύμβουλο της ΠΟΕΔΗΝ και Αντιπρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων, Σωτήρη Καρβέλη ο οποίος επιβεβαιώνει πλήρως το γεγονός.

«Και μη χειρότερα. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι σοβαρό όπως αυτό με τον άνδρα που ξέφυγε από την ψυχιατρική κλινική, καθώς η «αστυνόμευση» του Νοσοκομείου είναι πλημμελής», υπογραμμίζει ο κ. Καρβέλης.

Ο Συνδικαλιστής επισημαίνει πως η Διοίκηση του ΠΠΝΠ, αντί να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου, περί άλλων τυρβάζει. Σημειώνει δε ότι τα περιστατικά κλοπών στο Νοσοκομείο είναι συχνά και προσθέτει: «Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά ο Προϊστάμενος έδωσε τέτοιου είδους εντολή στον συνάδελφο. Αν είναι δυνατόν. Αυτά είναι τα ευτράπελα που συμβαίνουν καθημερινά στο ΠΠΝΠ."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις