Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aχαΐα: Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Ρουπακιά που ξέσπασε σε δύσβατο σημείο - Ρίψεις νερού από αέρος - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο πύρινο μέτωπο

Aχαΐα: Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Ρουπακιά ...

Ξέσπασε στις 05.40 το πρωί

10.53 Ύφεση παρουσιάζει η φωτιά στη Ρουπακιά. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης με επίγεια κι εναέρια μέσα.

 

09.07 Λίγο καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η φωτιά στη Ρουπακιά Αχαΐας, σε δύσβατο σημείο. Οι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν κι εκτόςε από τα εναέρια μέσα επιχειρούν 14 οχήματα, 30 άνδρες και 15 πεζοπόρο τμήμα 15 ατόμων. Στο σημείο πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι.

08.05 Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών από γης και αέρος για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στις 05.40 το πρωί. Σημειώθηκε μάλιστα μικρή ενίσχυση των δυνάμεων και συνολικά στην κατάσβεση συμμετέχουν 13 οχήματα, 30 άνδρες και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα , ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν τρία αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική περιοχή ψηλά στο βουνό και είναι μακρυά από κατοικημένη περιοχή.

07.25 Μεγάλη φωτιά στη Ρουπακιά Αχαΐας βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 05.40 το πρωί. Το σημείο είναι δύσβατο και οι επίγειες δυνάμεις δεν μπορούν να έχουν καλή προσέγγιση. Η βασική προσπάθεια γίνεται με ρίψεις νερού από αέρος. Στην κατάσβεση συμμετέχουν τρία αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο.

Από επίγειες δυνάμεις στο σημείο βρίσκονται 12 οχήματα κι επιπλέον πεζοπόρο τμήμα 10 ατόμων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις