Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παρελθόν από την Πάρμα ο Σωτήρης Νίνης

Παρελθόν από την Πάρμα ο Σωτήρης Νίνης

Εκτός των σχεδίων Ντοναντόνι

Το όνειρο του Σωτήρη Νίνη για διεθνή καριέρα σίγουρα δεν θα ολοκληρωθεί στην Πάρμα. Μετά από μία σεζόν που δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε, ο Έλληνας διεθνής καλείται να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του καθώς ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι δεν τον υπολογίζει.

Ο τεχνικός των «παρμέτζι» έχει 3-4 παίκτες στη «μαύρη λίστα» και ανάμεσά τους είναι και ο 23χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα για άλλα τρία χρόνια!

Τα ιταλικά ΜΜΕ γράφουν πως ο Νίνης, όπως και οι υπόλοιποι που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή, ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα, με πληροφορίες να αναφέρουν πως η Πάρμα διαμήνυσε στον Έλληνα άσο πως αν φύγει δανεικός, η νέα του ομάδα θα πρέπει να καλύψει εξολοκλήρου το συμβόλαιό του (περί τις 700.000 ευρώ)!

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει πάντως πως έχει ήδη απορριφθεί η πρόταση της Κλουζ, χωρίς να διευκρινίζεται αν το «όχι» ήταν από την Πάρμα ή από τον Νίνη, ο οποίος την περσινή χρονιά είχε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, βγάζοντας μόλις τρία ολόκληρα 90λεπτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports