Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Συγκλονίζει ο θρήνος των γονιών μόλις έμαθαν οτι βρέθηκαν νεκρά τα παιδιά τους μέσα στο αρδευτικό κανάλι - ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεία: Συγκλονίζει ο θρήνος των γονιών μ...

Οι συγγενείς των παιδιών έχουν οδηγηθεί για καταθέσεις στην αστυνομία

Σε υγρό τάφο για δύο αγγελούδια από τη Βουλγαρία, μετατράπηκε η κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού, στην περιοχή του Στρεφίου, το μεσημέρι της Τετάρτης.Τα δύο αδερφάκια ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν – όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές – μέσα στο κανάλι και χάθηκαν τα ίχνη τους. Ο 4χρονος Ντίνκο και ο 7χρονος Ιβαν από την πρώτη στιγμή βάσει των ενδείξεων εκτιμήθηκε πως είχαν πέσει μέσα στο κανάλι και είχαν παρασυρθεί από τα ρεύματα στον πάτο. Δόθηκε εντολή να σταματήσει η τροφοδοσία με νερό σε αυτό ώστε να πέσει η στάθμη και να βοηθήσει αυτό στις έρευνες. Κατά τη διάρκεια του προανακριτικού έργου ο πατέρας φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως η μητριά του ήταν αυτή που πέταξε τα παιδιά στο κανάλι γιατί δεν τα αγαπούσε, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο. Ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο που μπορεί να δώσει εγκληματική τροπή στην υπόθεση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το Χαμόγελο του Παιδιού θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας των άτυχων ανηλίκων.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, τα νερά στην περιοχή είναι τέτοια που «τράβηξαν» αμέσως στον πάτο τα δυο ανήλικα και μπλέχτηκαν στα φύκια. Οι γονείς των δύο παδιών μόλις έφτασαν στο σημείο άρχισαν να σπαράζουν και η μάνα να φωνάζει πως η μητριά ήταν αυτή που πέταξε τα παιδιά μέσα στο κανάλι. 

Οι αστυνομικοί έχουν οδηγήσει στο Α.Τ. Πελοπίου για καταθέσεις τους γονείς και τον παππού των παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις