Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Α/Κ Κάστρου του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του...

Για την εκτέλεση εργασιών θεμελίωσης και ανέγερσης Ηλεκτρονικής Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μικρής διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Κάστρου, το διάστημα από 30 Ιουλίου  έως 1 Αυγούστου 2013, με στόχο την εκτέλεση εργασιών θεμελίωσης και ανέγερσης Ηλεκτρονικών Πινακίδων Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS).

Ειδικότερα,  την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013, από τις 07:00 μέχρι τις 17:00, στην περιοχή του Α/Κ Κάστρου, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονος αποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας Κυκλοφορίας του ρεύματος προς Αθήνα και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) του ρεύματος προς Λαμία. Την ίδια ημέρα, περί ώρα 11:00 – και για διάστημα περίπου 45 λεπτών – θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Λαμία, από τον Α/Κ Ακραιφνίου έως τον Α/Κ Κάστρου, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στο παράπλευρο οδικό δίκτυο μέσω των προαναφερθέντων Ανισόπεδων Κόμβων.

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013, από τις 07:00 μέχρι τις 17:00, στην περιοχή του Α/Κ Κάστρου, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονος αποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας Κυκλοφορίας του ρεύματος προς Λαμία και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) του ρεύματος προς Αθήνα. Την ίδια ημέρα, περί ώρα 11:00 – και για διάστημα περίπου 45 λεπτών – θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον Α/Κ Μαρτίνου έως τον Α/Κ Κάστρου, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στο παράπλευρο οδικό δίκτυο μέσω των προαναφερθέντων Ανισόπεδων Κόμβων.

Η Νέα Οδός, όπως επισημαίνει, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

 

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις