Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Γιογκαράκης στις Ελπίδες Πάτρας

Ο Γιογκαράκης στις Ελπίδες Πάτρας

Η πατρινή ομάδα ξεκίνησε δυνατά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι

Ο Χρήστος Γιογκαράκης έκανε ποδαρικό στις φετινές μεταγραφές των Ελπίδων Πάτρας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής ανδρών χάντμπολ στο οποίο θα συμμετάσχει η πατρινή ομάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση της τονίζει τα εξής: "Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην αθλητική οικογένειά μας την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, τον  φίλο Χρήστο Γιογκαράκη. Πρώην διεθνής τερματοφύλακας με μεγάλη θητεία σε ομάδες Α1 και Α2 Εθνικής φέτος αποφάσισε λόγω και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων να βοηθήσει με την μεγάλη του εμπειρία την ομάδα μας.

Για εμάς είναι τιμή να αποδεχθεί την πρότασή μας  και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Στο περιβάλλον το οποίο έρχεται δεν του είναι άγνωστο αφού με αρκετούς αθλητές της ομάδας ήταν συμπαίκτης παλιότερα και επίσης διατηρεί άριστες σχέσεις με το τεχνικό τιμ της ομάδας αφού στο παρελθόν υπήρξε μαζί με τον Α .Καραβέλα συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα και τους συνδέει μακροχρόνια φιλία".

Από την πλευρά του ο Χρήστος Γιοργαράκης τόνισε: "Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ να βοηθήσω και εγώ από την μεριά μου μια ομάδα η οποία παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες προσπαθεί με πολύ αγάπη και ζήλο να δίνει πολύ μεγάλη βάση στην ανάπτυξη και στην ανάδειξη νέων αθλητών, καθώς και στο καλό κλίμα που υπάρχει. Αν και αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια εκτός Πατρών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έκανα προπονήσεις με την ομάδα και έτσι είχα προσωπική άποψη για τον τρόπο λειτουργίας και ήταν ο κύριος λόγος που αποφάσισα χωρίς δεύτερη σκέψη να βοηθήσω και εγώ αυτή την υγιή και καθαρή αθλητική προσπάθεια των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι της ομάδας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports