Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 22 Ιουλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 22 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Ο δυναμικός Άρης συναντιέται σήμερα με τον πληθωρικό Δία στο ζώδιό σας, μια επιρροή που ήδη λειτουργεί απ' τα μέσα του μήνα και η οποία σάς προσφέρει απλόχερα ζωτικότητα, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, αφοβία και ώθηση για νέα, δυναμικά ξεκινήματα. Ωστόσο προσέξτε τις υπερβολές κάθε είδους, τον φανατισμό, την επιπολαιότητα, ακόμα και τις γκάφες.

Λέων

Κάποιες υπερβολές στον ύπνο μπορεί να φέρνει τις τελευταίες μέρες η σύνοδος Άρη-Δία, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Δίνει επίσης την ανάγκη για απομόνωση και φυγή, ώρες απομόνωσης ωστόσο που θα είναι πολύ δραστήριες και γεμάτες. Και η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα φέρνει ορισμένα εμπόδια στις σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή.

Παρθένος

Την δυναμική προώθηση σχεδίων φέρνει η σύνοδος Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα και έτσι φαίνεται να εξελίσσονται τα πλάνα που ήδη απ' τα μέσα του μήνα έχετε αποφασίσει. Επίτευξη στόχων λοιπόν αλλά και πολλές περιπέτειες με τις παρέες σας και στα ταξίδια. Προσέξτε ωστόσο τις υπερβολές και τους τσακωμούς στις φιλίες – μην τραβάτε στα άκρα τα πράγματα.

Ζυγός

Αν και στο μέσον του καλοκαιριού, η σύνοδος Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα είναι σημαντική για τα επαγγελματικά σας και φέρνει δυναμικά νέα ξεκινήματα, αποφάσεις και δράσεις, ενώ ήδη απ' τα μέσα Ιουλίου διαφαινόταν κάτι τέτοιο, αλλά ο ανάδρομος Ερμής δεν το επέτρεψε. Ωστόσο τώρα το πεδίο είναι ανοιχτό αλλά προσοχή στην αφέλεια, τις υπερβολές και την απερισκεψία.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι περίοδος κρίσης, το φετινό καλοκαίρι για το ζώδιό σας όμως επιφυλάσσει ευκαιρίες για μεγάλα ταξίδια, και στο εξωτερικό. Ειδικά τώρα που κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Δία είναι πιθανό να έχετε ευχάριστες ταξιδιωτικές περιπέτειες, όμως προσέξτε και την επιπολαιότητα. Η σύνοδος αυτή επίσης φέρνει ξεκίνημα σπουδών και νομικών διεκδικήσεων. Προσοχή στον δογματισμό.

Τοξότης

Ενθουσιώδη ερωτική ζωή φέρνει απ' τα μέσα του μήνα η σύνοδος Άρη-Δία που κορυφώνεται τώρα. Η όψη αυτή επίσης δίνει την ευκαιρία για σημαντικές ψυχολογικές ανακαλύψεις, κάτι που σας δίνει και μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή σας, ενώ φυσικά η γνώση αυτή φέρνει και περισσότερη χαρά. Εύνοια οικονομική από τρίτους αλλά και μεγάλα, επιπόλαια ανοίγματα.

Αιγόκερως

Κάτι ανοίγει τις τελευταίες εβδομάδες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, με τη σύνοδο Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα να φέρνει νέους ενθουσιώδης έρωτες αλλά και συνεργάτες στη ζωή σας. Πιθανές δυναμικές κινήσεις κι αποφάσεις, όπως για γάμο, συμβίωση κλπ. Επίσης ανοίγει γενικά η κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο προσοχή σε νομικές αντιδικίες, στον φανατισμό, την αδεξιότητα και τις υπερβολές.

Υδροχόος

Η σύνοδος Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει ήδη απ' τα μέσα του μήνα τις ευκαιρίες για εργασιακά ανοίγματα και ξεκινήματα. Εκεί που μπορεί να νιώθατε λίγο απελπισμένοι, έρχεται η όψη αυτή και ωθεί σε δυναμικές δράσεις, αλλά μην είστε και τόσο παράτολμοι ή απερίσκεπτοι. Απερισκεψία που θέλει προσοχή και στην υγεία – τάση για υπερβολές.

Ιχθύες

Νέα ζωή δίνει στον ερωτικό σας τομέα η σύνοδος Άρη-Δία, η οποία ήδη λειτουργεί απ' τα μέσα του μήνα και κορυφώνεται σήμερα. Φέρνει έτσι νέους, συναρπαστικούς έρωτες, με αρκετή δόση απερισκεψίας και υπερβολών βέβαια. Η σύνοδος αυτή τονώνει την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα, τη χαρά και τη ζωτικότητά σας. Ακρότητες στη διασκέδαση. Πιθανή εγκυμοσύνη.

Κριός

Κορυφώνεται σήμερα η σύνοδος Άρη-Δία στον Καρκίνο, η οποία απ' τα μέσα του μήνα σάς ωθεί σε δυναμικές κινήσεις κι αποφάσεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Πιθανόν όμως να φέρνει και συγκρούσεις με τους δικούς σας, ενώ για λίγες ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε τις ακρότητες, τις αδέξιες κινήσεις και το φανατισμό.

Ταύρος

Λόγω της συνόδου Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, προχωράτε τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις κι επαφές, επαγγελματικού ή άλλου τύπου, ενώ γενικά η επιρροή αυτή σάς κάνει δυναμικούς επικοινωνιακά, αλλά και με αρκετές υπερβολές στο λόγο. Ωθεί επίσης σε ξεκίνημα μαθημάτων ή σεμιναρίων, ενώ φέρνει και ευχάριστα ταξίδια, αλλά προσέξτε την επιπολαιότητα στις μετακινήσεις.

Δίδυμοι

Την ευκαιρία για σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις κλπ φέρνει απ' τα μέσα του μήνα η σύνοδος Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Ωστόσο μπορεί να σας σπρώχνει σε ακρότητες και σπατάλες, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα απερίσκεπτα έξοδα και τις αφελείς οικονομικές κινήσεις. Δίνει επίσης την ευκαιρία για το άνοιγμα νέων πηγών εσόδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being