Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Προμηθεύτηκε το σύστημα POLAR

Παναχαϊκή: Προμηθεύτηκε το σύστημα POLAR

Θα παρακολουθείται η φυσική κατάσταση των παικτών

Με σύγχρονες μεθόδους θα γίνονται πλέον οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή, καθώς η ομάδα προμηθεύτηκε το ηλεκτρονικό σύστημα POLAR.

Έτσι, θα παρακολουθείται η φυσική κατάσταση των παικτών και το προπονητικό επιτελείο θα μπορεί να ελέγχει κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και να τον βελτιώνει ατομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αν και σε πολύ δύσκολη για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα εποχή, κατόπιν υποδείξεως του προπονητή της κ. Τίμου Καβακά και του γυμναστή της κ. Γιώργου Πήδουλα προμηθεύτηκε σήμερα το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της προπονήσεως του συλλόγου των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην εκάστοτε προπόνηση POLAR .

Το συγκεκριμένο σύστημα προπόνησης έχουν ελάχιστες ομάδες ακόμα και στην Super League και γνωρίζουν να το χειρίζονται ελάχιστοι προπονητές και γυμναστές.

Το ηλεκτρονικό σύστημα POLAR παρακολουθεί και καταγράφει κατά την διάρκεια της προπόνησης την προσπάθεια, την ταχύτητα, ακόμα και την αυτοσυγκέντρωση των προπονούμενων ποδοσφαιριστών και αποτελεί μια τράπεζα δεδομένου τα οποία σε συνδυασμό με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις παρουσιάζουν σε καθημερνή βάση την πραγματική φυσική κατάσταση και την δυνατότητα κάθε ποδοσφαιριστή.

Το σύστημα υποδεικνύει στον προπονητή και στους γυμναστές τα σημεία που ο κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται βελτίωση, ώστε αυτοί να επικεντρώσουν την προπονητική τους τακτική στα αδύνατα σημεία κάθε ποδοσφαιριστή.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό το ηλεκτρονικό σύστημα POLAR είναι ιδανικό για την εξέλιξη τόσο των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και για την διαπίστωση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται μεγαλύτερης ηλικίας ποδοσφαιριστές έτσι ώστε το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να προσαρμόζεται ανάλογα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αλλάζοντας σελίδα στον προσανατολισμό της, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του σύγχρονο ποδοσφαίρου και γι’ αυτό το βάρος αυτής της περιόδου έχει δοθεί τόσο στην δημιουργία του αθλητικού κέντρου όσο και στην προμήθεια όλων των σύγχρονων και άλλων υλικών τα οποία πλέον αποδεικνύουν την πραγματική ποιότητα της κάθε ποδοσφαιρικής ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports