Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας- Απόψε « Οι πύλες της φωτιάς» και «Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας»

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι...

«Η ΕΡΤ ανήκει σε όλους μας. Τη θέλουμε ανοιχτή και θα την κρατήσουμε»

Με παράλληλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συνεχίζουν τον αγώνα τους αλλά και το ενημερωτικό πρόγραμμα, οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας.

Σήμερα Σάββατο στις 9.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί προβολή, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο, από Κινηματογραφικό Τμήμα των Πολιτιστικών Ομάδων των Φοιτητών του Παν/μιου Πατρών. Θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ « Οι πύλες της φωτιάς», για την απεργία στη Χαλυβουργία.

Στις 10 το βράδυ θα προβληθεί η ταινία - πολιτική σάτιρα «Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας», με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο. Οι προβολές, αποτελούν δράση αλληλεγγύης στην ΕΡΑ Πάτρας και το σύνθημα των διοργανωτών είναι:

«Η ΕΡΤ ανήκει σε όλους μας. Τη θέλουμε ανοιχτή και θα την κρατήσουμε».

Στο μεταξύ, την Τετάρτη το βράδυ, όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ στο Δασύλλιο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια καταπληκτική συναυλία, που έδωσε η Λαϊκή Κομπανία του Πολιτιστικού Κέντρου των Εργαζομένων του ΟΤΕ Πάτρας.

Συμμετείχαν οι μουσικοί: Σωτήρης Τασσόπουλος, Γιώργος Κανελλάκης, Γιάννα Τετράδη, Σωτήρης Δημητρόπουλος, Βαγγέλης Πεταλάς, Μαρία Μυλωνά και Βασίλης Γρηγορόπουλος. Επίσης, ο Ηλίας Αναστασόπουλος και η Μαρία Τσορπανίδου, παρουσίασαν με επιτυχία, ένα επίκαιρο θεατρικό δρώμενο.

Εξάλλου, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η παράσταση Καραγκιόζη, από τον Χρήστο Καλπουζάνη και με συμμετοχή αρκετών μικρών και μεγαλύτερων φίλων του πασίγνωστου ήρωα σκιών. Το θέμα που παρουσιάστηκε ήταν « Η νεκρανάσταση του Καραγκιόζη».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις