Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΦΡΙΚΗ! Κυνηγόσκυλα ζουν μονίμως μέσα σε τρέιλερ στην Ναύπακτο

ΦΡΙΚΗ! Κυνηγόσκυλα ζουν μονίμως μέσα σε ...

Καταγγελία από τη Εθελοντική Ομάδα Φιλόζωων Ναυπάκτου

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης κυνηγόσκυλων από τον ιδιοκτήτη τους έφερε στη δημοσιότητα η Εθελοντική Ομάδα Φιλόζωων Ναυπάκτου καθώς διαπιστώθηκε ότι δύο Κούρτσχααρ ζουν μονίμως μέσα σ’ ένα τρέιλερ, το οποίο βρίσκεται διαρκώς σταθμευμένο σε διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Ψάνης και είναι συνέχεια στον ήλιο μέσα σε αυτό το κλουβί.

Σύμφωνα με πάντα με την Εθελοντική Ομάδα Φιλόζωων Ναυπάκτου, που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες, τα ζώα μέσα στο τρέιλερ δεν μπορούν ούτε να σταθούν  όρθια!

Όταν μάλιστα από δίπλα τους περνούν άνθρωποι ή άλλα ζώα, τα σκυλιά κλαίνε. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο με το που εντοπίστηκε το Ι.Χ. με το τρέιλερ φιλόζωη κάλεσε την Αστυνομία, η οποία ήρθε και πήρε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου για να εντοπιστεί ο οδηγός.

Αν και το αδίκημα της κακοποίησης των δύο ζώων είναι οφθαλμοφανές και ο ιδιοκτήτης του οχήματος πρέπει να συλληφθεί οι αστυνομικοί είπαν ότι θα βρουν τον οδηγό και θα του μιλήσουν!

Ένα 24ωρο μετά την καταγραφή της κακοποίησης και από την Αστυνομία σύμφωνα με την Εθελοντική Ομάδα Φιλόζωων Ναυπάκτου το τρέιλερ με τα ζώα βρίσκονταν ακόμη στο ίδιο σημείο κάτω από τον καυτό ήλιο…

Αν ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν εντοπιστεί η ΕΛ.ΑΣ. θα επιτρέπει αυτό το έγκλημα να συνεχίζεται; Αρμόδιος εισαγγελέας για να ζητήσει τον απεγκλωβισμό των ζώων δεν υπάρχει;

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις