Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συνεχίζεται και σήμερα η μεγάλη γιορτή του σκακιού στην Αχαΐα

Συνεχίζεται και σήμερα η μεγάλη γιορτή τ...

Στην αίθουσα του Πόρτο Ρίου

Συνέχεια λοιπόν για τη μεγάλη γιορτή του σκακιού στην Αχαΐα, με τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος να ξεκινούν στις 17:00 ακριβώς το απόγευμα της Δευτέρας. Αντίπαλοι στις πρώτες δύο αναμετρήσεις του final four οι ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Ζεστές ακόμα οι ομάδες από το χθεσινό τερματισμό τους στην εξάδα του πρωταθλήματος, κάθισαν στις θέσεις τους με ένα σκοπό να κατακτήσουν τον βαρύτιμο τίτλο του Κυπελλούχου.

Πρόταση των διοργανωτών, αλλά και αίτημα των ομάδων, οι συναντήσεις τους να μη γίνουν σε ξεχωριστό χώρο από αυτό των Νεανικών πρωταθλημάτων, που διεξάγονται ταυτόχρονα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Rio. Η επιλογή τους δικαίωσε όλους, αφού το κλίμα και οι συνθήκες ήταν άριστες.

Στον πρώτο ημιτελικό τώρα, η ΚΑΒΑΛΑ πήρε τις 3 σκακιέρες με τους Α. Παυλίδη και Δ. Μαστροβασίλη στα λευκά (1η και 3η) και P. Harikrishna στα μαύρα (4η), χάνοντας μόνο στην 3η, o Σ. Σκιέμπρης από το νεαρό R. Rapport.

Στο δεύτερο ημιτελικό η πρόκριση ήρθε από τα μαύρα, καθώς η ΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πήρε μόνο μισό βαθμό στη 1η σκακιέρα, με τον Θ. Μαστροβασίλη εναντίον του D. Yakovenko του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Στις υπόλοιπες σκακιέρες, οι Στ. Χαλκιάς, Χρ. Μπανίκας και Ι. Παπαϊωάννου πήραν τρεις νίκες επί των Χ. Ζυγούρη, Θ. Παπαδημητρίου και Σ. Μαλικέντζου, αντίστοιχα.

Σήμερα Τρίτη λοιπόν, στις 10:00 ξεκίνησε ο Μεγάλος Τελικός, με ΚΑΒΑΛΑ εναντίον ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Και ο μικρός τελικός παράλληλα, μεταξύ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλους καλές παρτίδες και φυσικά νίκες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports