Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Χατζηδάκης συζητά με το ΠΑΣΟΚ το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Ο Χατζηδάκης συζητά με το ΠΑΣΟΚ το άνοιγ...

Δηλώσεις του Υπουργού

Σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να βρεθεί  «κοινός παρανομαστής» για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, είναι το υπουργείο Ανάπτυξης, όπως είπε την Πέμπτη ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5.


«Είμαστε πράγματι σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να βρούμε έναν κοινό παρονομαστή. Η κατεύθυνση είναι να πάμε σε μια καινούρια εικόνα, γιατί το χρειαζόμαστε για λόγους ανταγωνιστικότητας, για λόγους που σχετίζονται με τον τουρισμό, για λόγους ενίσχυσης της αγοράς», σημείωσε ο υπουργός.
Αναφερόμενος στο ΕΣΠΑ, είπε πως «η χώρα έχει κατορθώσει από πέρυσι τον Ιούνιο που ήταν στη 18η θέση της ΕΕ στις απορροφήσεις να φτάσει στην 4η θέση. Το χρηματοδοτικό κενό είναι 18 δισ. ευρώ και τα χρήματα του ΕΣΠΑ είναι 4 δισ.ευρώ. Το ΕΣΠΑ δεν είναι πανάκεια. Δεν ήταν και πριν από την κρίση».
Τέλος, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μες την τρόικα, είπε:
«Ας αφήσουμε να κλείσουν οι διαπραγματεύσεις και να δούμε. Στο δικό μας υπουργείο, ας πούμε, έχουν κλείσει τα θέματα. Παραμένουν κάποια θέματα σε σχέση με τη δημόσια διοίκηση και πρέπει να περιμένουμε μια-δυο μέρες ακόμα, έως ότου το πράγμα οριστικοποιηθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνετε ότι γίνεται πάντα μια διαπραγμάτευση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις