Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Αλέξης Κούγιας απειλεί και πάλι με μηνύσεις

Ο Αλέξης Κούγιας απειλεί και πάλι με μηνύσεις

Την εφημερίδα "Match Aχαϊας"

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναχαϊκής αναρτήθηκε η εξής ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγιας προς την εφημερίδα "Match Aχαϊας". Αναλυτικά αναφέρει:

"Από Αλέξη Κούγια

Προς  υπεύθυνο εφημερίδας match Αχαΐας

Διάβασα στο φύλλο της εφημερίδας σας την Δευτέρα 1/7 μέσα σε ειδικό φόντο την ψευδή και συκοφαντική είδηση ότι με ψήφους 3 εναντίον 2 το συμβούλιο του Αρείου Πάγου με απάλλαξε από την κατηγορία την οποία αντιμετώπισα λόγω του ξυλοδαρμού από εμέ  των γνωστών σε όλους για ότι έχουν κάνει στην ζωή τους Τριανταφυλλόπουλου και Βαλιανάτου.

Η πραγματικότητα την οποία γνωρίζεται αλλά σκοπίμως την αποκρύψατε  και για αυτό θα σας μηνύσω και θα σας ενάγω,  είναι ότι το ανώτατο συμβούλιο του Αρείου Πάγου αποτελούμενο από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου,  τους δύο αντιπροέδρους και δύο δικηγόρους παρ' Αρείου Πάγου, οι οποίοι στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν καθηγητές πανεπιστημίου, ΠΑΜΨΗΦΕΙ ακύρωσαν την απόφαση του συμβουλίου του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, η οποία αυτή είχε εκδοθεί με ψήφους  3 έναντι 2, είχαν μειοψηφήσει υπέρ μου τα  δυο εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, και η οποία με είχε τιμωρήσει γιατί δήθεν με αυτούς τους δυο ξυλοδαρμούς είχα δυσφημήσει τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών.

Το Δ.Σ. του Αρείου Πάγου εξαφάνισε αυτήν την απόφαση γιατί έκρινε ότι η αντίδραση μου εις βάρος των Τριανταφυλλόπουλου και Βαλιανάτου ήταν δικαιολογημένη αλλά το κυριότερο από όλα είναι ότι  επί 38 χρόνια και έχοντας παραστεί σε περισσότερες από 20.000 δίκες σε όλο τον κόσμο, διαφημίζω διεθνώς τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών και σε καμία περίπτωση δεν τον δυσφημώ.

Το παρόν ακριβές κείμενο σας προσκαλώ να το δημοσιεύσετε στο ίδιο σημείο και με το ίδιο φόντο στο αμέσως επόμενο φύλλο σας χρησιμοποιώντας και την ανάλογη επικεφαλίδα.

Λυπάμαι που στενοχωρηθήκατε εσείς και οι συγγενείς σας αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή άλλοι επιβιώνουν με πλαστά τιμολόγια και άλλοι δουλεύοντας  24 ώρες το 24ωρο σε όλο τον κόσμο για να επιχορηγούν την Παναχαϊκή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports