Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανανέωσαν στον ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο

Ανανέωσαν στον ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο

Στην Αυστρία για προετοιμασία

Υπέγραψαν το μεσημέρι της Τρίτης τα ετήσια συμβόλαια τους με τον ΠΑΟΚ οι Αλβες Λίνο και Πάμπλο Γκαρσία, όπως είχε γνωστοποιηθεί και από ημερών. Οι δύο παίκτες ανανέωσαν τις συμβάσεις τους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά από επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ, αλλά και λόγω της αγωνιστικότητας και του χαρακτήρα που επέδειξαν στο διάστημα των τελευταίων ετών αγωνιζόμενοι με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι δύο παίκτες είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ και θα ταξιδεύσουν αύριο το μεσημέρι για το Λέονμπεκ της Αυστρίας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Από την 28μελή αποστολή απουσιάζει ο 22χρονος αμυντικός Αποστολόπουλος, που θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, ενώ ο ίδιος αναζητά την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, ο Χουμπ Στέφενς θα έχει μαζί του, τους εξής 28 ποδοσφαιριστές: Χακόμπο, Γλύκος, Ιτάνζ, Γιακουμής, Λίνο, Ποζατζίδης, Κατσικάς, Λόπεθ, Κιόσε, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Γκαρσία, Κάτσε, Τζανδάρης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Πόζογλου, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Γιάννου.

Εκτός αποστολής έμειναν Κωνσταντινίδης και Πέλκας, που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Νέων, στο Μουντιάλ της Τουρκίας και αναμένεται η ενσωμάτωση τους αργότερα ίσως και μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports