Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο - Τρεις τραυματίες

Κρήτη: Σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο -...

Άγιο είχαν οι δύο επιβαίνοντες στο μηχανάκι

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στις 3 και μισή το μετά το μεσημέρι , στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων - Κισάμου, στο ύψος του Πύργου Ψηλονέρου του Δήμου Πλατανιά .
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί Βούλγαροι πέρασε στο αντίθετοι ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ . Οι δύο αλλοδαποί και ο Χανιώτης οδηγός του ΙΧ διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων .
Τα τραύματα τους δεν εμπνέουν καμία ανησυχία , ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων .

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στις 3 και μισή το μετά το μεσημέρι , στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων - Κισάμου, στο ύψος του Πύργου Ψηλονέρου του Δήμου Πλατανιά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί Βούλγαροι πέρασε στο αντίθετοι ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ . Οι δύο αλλοδαποί και ο Χανιώτης οδηγός του ΙΧ διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων .

Τα τραύματα τους δεν εμπνέουν καμία ανησυχία, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις