Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Ένα έντονο Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη απ' τον Κριό να κάνει το κλίμα πολεμικό. Κορυφώνεται επίσης η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία πιέζει τα οικονομικά σας και φέρνει εμπόδια στη διασκέδαση αλλά και δύσκολες συμπεριφορές στα ερωτικά. Ο Κρόνος άλλωστε για αρκετούς μήνες θα ζητά ώριμες ερωτικές επιλογές και υπευθυνότητα.

Λέων

Ευκαιρίες για ταξίδια, δράση και περιπέτειες δίνει το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει μια δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία φέρνει πίεση οικονομική, περιορισμούς στις σχέσεις, ίσως σκληρές συμπεριφορές και απόρριψη. Είναι εποχή που πρέπει να ωριμάσετε συναισθηματικά αλλά και στην οικονομική διαχείριση.

Παρθένος

Κάπως πιο εσωστρεφές αλλά και ερωτικό το Σαββατοκύριακο για το ζώδιό σας. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα σκληρά λόγια και η κριτική, λόγω της δυσμενούς όψης Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία είναι πιθανό να φέρει και κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις. Ίσως “κόβετε” ορισμένα άτομα απ' τη ζωή σας τώρα. Προσοχή ειδικά στις συγγενικές σχέσεις.

Ζυγός

Κοινωνικό το Σαββατοκύριακο για το ζώδιό σας, αλλά προσέξτε και τη νευρική ένταση. Η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Κρόνου είναι λογικό να πιέζει τα οικονομικά σας, ακόμα και να τα “στεγνώνει”, ενώ φέρνει επίσης σκληρές συμπεριφορές στις σχέσεις, κυρίως τις φιλικές. Ορισμένα άτομα δεν έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και γι' αυτό ίσως τα απομακρύνετε.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απ' τον Λέοντα σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, η οποία δυσκολεύει τα οικονομικά και τις σχέσεις σας. Προσωπικοί κι επαγγελματικοί δεσμοί δοκιμάζονται και υπάρχει ψυχρότητα και σκληρές κριτικές. Αίσθημα μοναξιάς ή απόρριψης. Η όψη αυτή όμως σάς ζητά να σταθείτε στα πόδια σας συναισθηματικά και οικονομικά.

Τοξότης

Ένα ερωτικό και περιπετειώδες Σαββατοκύριακο, με ευκαιρίες για φλερτ, αποδράσεις, διασκέδαση, σπορ και δημιουργικότητα. Ωστόσο η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Κρόνου προκαλεί οικονομική πίεση και φέρνει υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Πιθανόν να φέρει και καθυστερήσεις ή εμπόδια στα ταξίδια αλλά και δοκιμασίες στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Εντονο το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη απ' τον Κριό να δημιουργεί και κάπως εύφλεκτο κι ανταγωνιστικό κλίμα. Κορυφώνεται όμως και η δύσκολη γωνία Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία εμποδίζει την ελεύθερη ροή των συναισθημάτων και της αγάπης στις σχέσεις, ενώ προκαλεί και πίεση οικονομική. Περιορισμοί και κριτική σε έρωτες και φιλίες.

Υδροχόος

Ευκαιρίες για ταξιδάκια, βόλτες και γνωριμίες δίνει το Σαββατοκύριακο. Η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Κρόνου βέβαια είναι αρκετά δύσκολη για τις σχέσεις σας, ίσως βιώνετε αίσθημα μοναξιάς και μπορεί να προσπαθείτε πολύ για να αποδείξετε την αξία σας και να πάρετε λίγη αγάπη. Φέρνει επίσης και οικονομικές δυσκολίες, εκτός απ' τους περιορισμούς στις σχέσεις.

Ιχθύες

Αν και συνολικά είναι μια ερωτική περίοδος για το ζώδιό σας, με την πιθανότητα κιόλας για επανασυνδέσεις, η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Κρόνου μέσα στο Σαββατοκύριακο ωστόσο δοκιμάζει αισθηματικές αλλά κι επαγγελματικές σχέσεις. Έντονη τάση κριτικής και εμμονής σε λεπτομέρειες. Εμπόδια, καθυστερήσεις ή δυσκολίες στα ταξίδια επίσης.

Κριός

Ένα δραστήριο αλλά και νευρικό Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη θα διατρέχει το δυναμικό ζώδιό σας. Κορυφώνεται όμως και η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία φέρνει εμπόδια και περιορισμούς στα ερωτικά και τη διασκέδαση, αλλά και δυσκολίες σε οικονομικά θέματα. Απ' τη Δευτέρα όμως θα αρχίσει να υποχωρεί η συναισθηματική ψυχρότητα.

Ταύρος

Το χαρακτηριστικό του Σαββατοκύριακου είναι η κορύφωση της δυσμενούς όψης Αφροδίτης-Κρόνου, η οποία προκαλεί αίσθημα απόρριψης στις σχέσεις ή φέρνει κάποιες σκληρές συμπεριφορές απ' το σύντροφο αλλά και στην οικογένεια. Είναι μια όψη που σας καλεί να ωριμάσετε στις σχέσεις σας και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και για θέματα σπιτιού.

Δίδυμοι

Αφιερωμένο στις φιλίες το Σαββατοκύριακο, όπου θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις και δραστηριότητες με τις παρέες σας αλλά και με ομάδες ή συλλόγους. Η δύσκολη γωνία Αφροδίτης-Κρόνου προκαλεί βέβαια κριτικές συμπεριφορές και μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια, τόσο στις προσωπικές σχέσεις, όσο και στο χώρο εργασίας. Καθυστερήσεις στις μετακινήσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being