Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πάτρα: Το αφεντικό την πίεζε να ντύνεται προκλητικά στην καφετέρια και να έχει συμπεριφορά "ελεύθερης" !

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πάτρα: Το αφεντικό ...

Η κοπέλα υποχρεώθηκε να φύγει από τη δουλειά

Χρειαζόταν τη δουλειά για να καλύψει τα καθημερινά της έξοδα. Μέσω γνωστών και φίλων η νεαρή Ελληνίδα κατάφερε να βρει δουλειά σε καφετέρια-μπαρ της πόλης.

Στην αρχή όλα φαίνονταν κανονικά. Η κοπέλα σέρβιρε καφέδες και ποτά χωρίς κάτι στην ατμόσφαιρα να την προϊδεάζει για όσα θ’ ακολουθούσαν. Οι πραγματικές προθέσεις όμως του ιδιοκτήτη του καταστήματος δεν άργησαν να φανούν...

Ξεκίνησε με αυστηρές συστάσεις για το ντύσιμό της. Της έλεγε ότι ντύνεται πολύ σεμνά και θα πρέπει ν’ αλλάξει ενδυματολογικές προτιμήσεις προκειμένου να είναι πιο προκλητική και να προσελκύει έτσι πελάτες. Παράλληλα, και παρά το κρύο, δεν της επέτρεπε να κάθετε μέσα στο μαγαζί αλλά της επέβαλε να στέκεται απ’ έξω κάνοντας ουσιαστικά τον «κράχτη».

Η νεαρή προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν είχε πρόθεση να ντύνεται ή μάλλον να «γδύνεται» για να γεμίσει η καφετέρια, εκείνος όμως επέμενε. Σιγα-σιγά μάλιστα άρχισε να της υποδεικνύει ότι θα πρέπει να συμπεριφέρεται στον κόσμο ως «ελεύθερη» και διαθέσιμη κοπέλα με στόχο να γίνεται «παιχνίδι» μαζί τους.

Η σερβιτόρα όμως δεν είχε πρόθεση να κάνει τέτοιου είδους παραχωρήσεις και του εξήγησε ότι έχει δεσμό και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται «διαχυτικά» προς του θαμώνες του καταστήματος.

Μια μέρα δε, κάλεσε και το αγόρι της να περάσει από το μαγαζί, μήπως και η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη βελτιωθεί. Ωστόσο οι πιέσεις συνεχίστηκαν και με πιο αυστηρό τρόπο μετά την επίσκεψη του αγοριού της στην καφετέρια κι έτσι η νεαρή αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά αν και είχε ανάγκη τα χρήματα που έβγαζε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις