Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Κουρμπανάς: "Είναι δύσκολη η συνέχεια"

Νίκος Κουρμπανάς: "Είναι δύσκολη η ...

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναιγιαλείου

Απόλυτα προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα.

Ο "τιμονιέρης" της αιγιώτικης ομάδας ξεκινώντας τις δηλώσεις θέλησε να κάνει μία γενική τοποθέτηση για τις δύο ομάδες αλλά και για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια στον αιγιώτικο σύλλογο:

"Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες του ομίλου που θα πρωταγωνιστήσουν. Πιστεύω ότι από το παιχνίδι βγαίνει ένα θέμα που λέει ότι για να κερδίσεις έναν αντίπαλο πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Πρέπει αυτό να το καταλάβουμε όλοι μας διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι. Θα πρέπει η ομάδα να είναι σε όλα τα θέματα ήρεμη".

Αναφορικά με το παιχνίδι είπε; "Πιστεύω ότι και στα δύο ημίχρονα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο και τις στημένες φάσεις όπου ο αντίπαλος έχει πολύ καλά στοιχεία. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω κάτι το οποίο γνωρίζω από την εμπειρία μου και όποιος θέλει ας το ακούσει.

Όταν μία ομάδα μένει με δέκα παίκτες, κινείται καλύτερα και χιλιάδες παιχνίδια στατιστικά τα έχουν κερδίσει οι ομάδες που παίζουν με 10 παίκτες. Εμείς πολλές φορές στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε φάσεις για γκολ, όμως δεν βγήκε η καθαρή τελική πάσα για να μπουν γκολ και να τελειώσει το ματς".

Για τη δύσκολη συνέχεια τόνισε "Η συνέχεια είναι δύσκολη. Όταν προπορεύεται μία ομάδα υπάρχει θέμα. Την κυνηγούν αγωνιστικά οι άλλες ομάδες και αυτό είναι απόλυτα λογικό.

Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε αυτό το θέμα και θα το κάνουμε. Ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Δικαιούμαστε και θα χαρούμε για την νίκη μας. Από αύριο, όμως, το μυαλό μας θα είναι στον επόμενο αντίπαλό μας".

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του ο Νίκος Κουρμπανάς θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και να αφιερώσει κάπου συγκεκριμένα την νίκη της ομάδας του: "Αυτή την νίκη τη χαρίζουμε σε κάποιους φιλάθλους που μου το ζήτησαν προσωπικά.

Αυτοί οι φίλαθλοι ζουν στην Νέα Υόρκη, όμως το μυαλό τους και η ψυχή τους, όπως μου είπαν, είναι εδώ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο για την συμπαράστασή του στην ομάδα, υλικά και ηθικά, αλλά και τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνουν από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports