Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ενστάσεις κατά Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή ετοιμάζει ο Κούγιας

Ενστάσεις κατά Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας...

Με αφορμή τις μεταγραφικές τους κινήσεις

Ενστάσεις προειδοποιεί ότι θα κάνει η Παναχαϊκή για τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί μετά τις 25 Σεπτεμβρίου που ήταν το χρονικό όριο για μεταγραφές από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορείται καθημερινώς μεταγραφές τις οποίες ολοκληρώνουν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου,η ΠΑΕ  Καβάλα και η ΠΑΕ  Ηρακλής .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν γνωρίζει βάση ποιας διαδικασίας γίνονται αυτές οι μεταγραφές και πώς δεν ενεργοποιείται η απόφαση την οποία έλαβε το Δ.Σ. της Football League οι συγκεκριμένες ανώνυμες εταιρίες να κάνουν μεταγραφές μέχρι την Τρίτη 25-9.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι θα καταθέσει ενστάσεις κακής συμμετοχής για οποιοδήποτε παίκτη αποκτήθηκε μετά την συγκεκριμένη προθεσμία και καλεί και τις άλλες ΠΑΕ να πράξουν το ίδιο.

Είναι αδιανόητο να καταργείται με τόσο χοντροειδέστατο τρόπο κάθε κανόνας μεταγραφών και κανείς να μην αντιδρά. Το χειρότερο είναι ότι σε αυτήν την καταστρατήγηση προβαίνουν Ποδοσφαιρικές  Ανώνυμες  Εταιρίες  που μέχρι τώρα είχαν σαν σημαία τους το γεγονός ότι αδικήθηκαν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports