Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Πλημμύρισαν αυλές, κόπηκαν δέντρα, κινδυνεύουν παραλιακά κτίσματα

Αιγιάλεια: Πλημμύρισαν αυλές, κόπηκαν δέ...

Ισχυρεί καταιγίδα πλήττει από το μεσημέρι την περιοχή

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει από το μεσημέρι την Αιγιάλεια, καθώς πέφτει ακατάπαυστη έντονη βροχή, συνοδευόμενη από θυελλώδεις ανέμους και αστραπές. Οι κακές καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν αυλές ιδιαίτερα σε παραθαλάσσιες περιοχές αλλά και να κοπούν δύο δέντρα, το ένα στην περιοχή Αγίων Αποστόλων και το άλλο στην οδό 21ης Μαρτίου (κάτω από το ξύλινο γεφυράκι στην είσοδο του Αιγίου), όπου κλήθηκε και η Πυροσβεστική για να προχωρήσει στα δέοντα.

Σοβαρά προβλήματα έχουν ήδη δημιουργηθεί στο οδόστρωμα της -κατ'επίφασιν- Ανάπλασης της Κλ.Οικονόμου, καθώς τα νερά γέμισαν και τα πεζοδρόμια και μπήκαν νερά σε καταστήματα, χωρίς να προκαλέσουν όμως εκτεταμένες καταστροφές (φωτό).

Μαρτυρίες από παραλιακά διαμερίσματα (Τέμενη, Διγελιώτικα, Νικολέικα, Βαλιμίτικα κ.α.) μιλούν για ισχυρότατους ανέμους που οδήγησαν τη θάλασσα στο παραλιακό οδικό δίκτυο, ενώ σημειώθηκαν και μικρές διακοπές ρεύματος και τηλεοπτικού σήματος (αναλογικού και ψηφιακού) σε ορισμένες περιοχές.

Τα φαινόμενα βρίσκονται σε εξέλιξη και επί ποδός βρίσκεται το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας, για να παρέμβει άμεσα όπου χρειαστεί. Βεβαίως, τονίζεται πως οι οδηγοί θα πρέπει να'ναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προχωρούν σε άσκοπες μετακινήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στους ίδιους και σε συμπολίτες τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις