Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Yπό κατάληψη τα γραφεία της ΔΕΗ - Επί τόπου και ο δήμαρχος Γ. Δημαράς

Πάτρα:Yπό κατάληψη τα γραφεία της ΔΕΗ - ...

Συνεχίζεται η κατάληψη από τις 7 το πρωί

12.10 Στα υπό κατάληψη γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράστασή του, στους δημότες που βρίσκονται εκεί. Ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τους πολίτες, ανακοίνωσε πως σύντομα θα λειτουργήσει ειδικό γραφείο στο Δήμο Πατρέων, όπου θα μπορούν να απευθύνονται οι δημότες για να μην τους κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ.

8.05 Μεγαλώνουν οι αντιδράσεις κατά του χαρατσιού στην Πάτρα και την Αχαΐα. Από τις 7 το πρωί μέλη επιτροπών αγώνα από την Πάτρα και αλλού, φοιτητικοί σύλλογοι και φορείς κατέλαβαν τα γραφεία της Επιχείρησης στην Ακτή Δυμαίων, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους και την αδυναμία τους να πληρώσουν το χαράτσι.

Οι πολίτες ζητούν να μη γίνει καμία διακοπή ρεύματος, λόγω της μη πληρωμής του ειδικού τέλους ακινήτων, αλλά και την άρση του χαρατσιού.

Ο Δήμος Πατρέων έχει αποφασίσει ήδη να στηρίξει τους δημότες και να επανασυνδέσει το ρεύμα, αν υπάρξει διακοπή, ενώ λαϊκές επιτροπές βρίσκονται επί ποδός πολέμου, σε περίπτωση που συνεργείο εμφανιστεί σε κάποιο σπίτι για να διακόψει την παροχή ηλεκτροδότησης.

Όπως είπε στο www.thebest.gr o Μιχ. Τσοπανίδης, η επιτροπή αγώνα των Προσφυγικών βρίσκεται σε ετοιμότητα, έχουν συγκροτηθεί ομάδες περιφρούρησης, η ενημέρωση των κατοίκων είναι συνεχής και θα ξαναμοιραστεί το φυλλάδιο, που έχει δημιουργηθεί και καλεί τον κόσμο να αντισταθεί μαζικά στη νέα "αφαίμαξη".

Ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΗ Σ. Μυλωνάς μιλώντας στο www.thebest.gr ανέφερε ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία διακοπή στην ηλεκτροδότηση, λόγω μη καταβολής του ειδικού τέλους, ενώ αρκετοί πολίτες συνεχίζουν να καταφεύγουν στα γραφεία της επιχείρησης, ζητώντας διευκόλυνση στην καταβολή του χαρατσιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις