Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρουπάκι Αμαλιάδας: Νεκροί πατέρας και κόρη σε μη ολοκληρωμένο τμήμα της Ολυμπίας Οδού

Ρουπάκι Αμαλιάδας: Νεκροί πατέρας και κό...

Σοβαρά τραυματισμένος ο 11χρονος αδελφός του θύματος

Ένας 71χρονος και ένα 15χρονο κορίτσι είναι τα θύματα δυστυχήματος που συνέβη άγνωστη ώρα μέσα στην νύχτα και εντοπίστηκε το ξημέρωμα της Κυριακής, στο Ρουπάκι Αμαλιάδας. Ένας 11χρονος, αδερφός του κοριτσιού είναι σοβαρά τραυματισμένος. Το τροχαίο συνέβη στο μη ολοκληρωμένο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, στο Ρουπάκι, ανάμεσα σε δύο τσιμεντένιες γέφυρες, και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 71χρονος, ένα Opel Vectra, προσέκρουσε με όλη την ταχύτητα πάνω στο πλαϊνό τοίχωμα της γέφυρας.

Οι δύο νεκροί και ο τραυματίας εντοπίστηκαν λίγο μετά τις εφτά το πρωί από διερχόμενο οδηγό που ενημέρωσε τις Αρχές. Πυροσβέστες κλήθηκαν για να απεγκλωβίσουν το 15χρονο αγόρι και να ανασύρουν το κορίτσι και τον ηλικιωμένο.

Για το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση του Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας, αλλά εξετάζονται ευρύτερα και άλλα ενδεχόμενα πέραν του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο 71χρονος είναι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο πατέρας των δύο παιδιών. Είναι απο τον Πύργο  και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η σύζυγός του είχε δηλώσει εξαφάνιση του ιδίου και των παιδιών από το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι Αρχές δεν έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το δυστύχημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις