Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 18 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 18 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Τον επαγγελματικό  τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ μπορεί να έχετε επαφές με ανωτέρους. Δεν θα λείψουν ορισμένες αντιθέσεις, ενώ η όψη Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί σύγχυση, υπνηλία και τάση για μπερδέματα. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από λάθος ανθρώπους ή καταστάσεις και αποφύγετε το πολύ αλκοόλ.

Τοξότης

Μια ευχάριστη  μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να διατρέχει το φιλικό σας πύρινο ζώδιο του Λέοντα και να δίνει αισιοδοξία και την ευκαιρία για διασκέδαση, φλερτ αλλά και διάβασμα ή ταξίδια. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι επικοινωνιακές παρεξηγήσεις, καθώς είναι κάπως ‘θολή’ η συναισθηματική ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Μια ερωτική  μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ’ το Λέοντα να βγάζει τον κατακτητή από μέσα σας. Άφθονος ρομαντισμός, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα δημιουργεί ονειρικό κλίμα, κάτι που όμως οδηγεί και σε ορισμένα μπερδέματα, κυρίως σε οικονομικές συναλλαγές. Μην το παρακάνετε με τις απολαύσεις.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα κοινωνική  και εξωστρεφής μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιο του Λέοντα και τονίζει τον οίκο των σχέσεων  και συνεργασιών. Έτσι θα έχετε την  ευκαιρία για συναντήσεις και  γνωριμίες, αλλά προσέξτε μην ερωτευτείτε  ακατάλληλο για σας άνθρωπο, γιατί υπάρχει το στοιχείο της πλάνης. Πιθανές αντιθέσεις με άτομα εξουσίας.

Ιχθείς

Η Σελήνη τονίζει  σήμερα θέματα εργασίας και καθημερινότητας, κι έτσι είναι πολύ καλή μέρα να τακτοποιήσετε  το γραφείο και το σπίτι σας. Δεν  λείπει ωστόσο ο ρομαντισμός, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να δίνει την ανάγκη για ονειροπόληση, ενώ η καλλιτεχνική και πνευματική έμπνευση είναι ανεβασμένες.

Κριός

Η Σελήνη απ’  το Λέοντα σήμερα προσφέρει θετική διάθεση και την ευκαιρία για  διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, δημιουργικότητα, εκδρομές και ό,τι σάς ευχαριστεί Προς το βραδάκι θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό προσέξτε τα μπερδέματα στις συνεννοήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις με τους φίλους.

Ταύρος

Θέματα σπιτιού  και οικογένειας τονίζει σήμερα η Σελήνη, πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το χώρο σας και με τους δικούς σας. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει με Ήλιο και Ποσειδώνα, προκαλούν ορισμένες αντιθέσεις με το σύντροφο, ίσως μια απογοήτευση, αλλά και μια σύγχυση. Αρκετός ρομαντισμός ωστόσο.

Δίδυμοι

Μια επικοινωνιακή  μέρα, με τη Σελήνη απ’ το Λέοντα να κάνει τη διάθεση εξωστρεφή και  χαρούμενη. Θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες, μετακινήσεις και ταξιδάκια, αλλά προσέξτε τα μπερδέματα γιατί επικρατεί ένα πρόσκαιρο χάος. Πιθανές παρεξηγήσεις ή ψέματα στο χώρο δουλειάς.

Καρκίνος

Η Σελήνη απ’  το Λέοντα σήμερα δίνει την ανάγκη για εντατικό shopping therapy, κι έτσι θα αγοράσετε πράγματα που σάς ευχαριστούν. Προσέξτε όμως και κάποιες εξαπατήσεις ή λάθος εκτιμήσεις και μπερδέματα σε οικονομικά θέματα ή συναλλαγές. Μια αρκετά ρομαντική μέρα, με ευκαιρία για φλερτ και απόλαυση των αισθήσεων.

Λέων

Το ζώδιό σας  διατρέχει η Σελήνη σήμερα, μια  μέρα εξωστρεφής, δραστήρια, αλλά και  με κάποιες αντιπαραθέσεις με τους δικούς σας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ονειρικό Ποσειδώνα δημιουργεί ανάλογο ρομαντικό κλίμα, αλλά προσέξτε την σύγχυση, την κατανάλωση αλκοόλ και να μην ερωτευτείτε λάθος άτομο.

Παρθένος

Η Σελήνη διατρέχει  τον τελευταίο σας οίκο σήμερα, κι έτσι μπορεί να κλείσετε ορισμένα θέματα, μέσα από κάποια μπερδέματα όμως. Είναι λογικό να υπάρχει ανάγκη για απομόνωση, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να ωθεί σε φυγή. Προσέξτε όμως το αλκοόλ αλλά και τις κακές συνεννοήσεις στη καθημερινότητα.

Ζυγός

Μια κοινωνική  μέρα, με τη Σελήνη να τονίζει τον  οίκο της φιλίας και να φέρνει συναντήσεις  με τις παρέες σας και την ευκαιρία για ομαδικές δραστηριότητες ή δικτύωση. Προσέξτε όμως τις παρανοήσεις αλλά και κάποιες ασύμφορες αγορές. Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα δίνει άφθονο ρομαντισμό και καλλιτεχνική έμπνευση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being