Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΕΑΠ "βλέπει" μονο Παμβοχαϊκό-Σε απολογία Γ. Χριστόπουλος, Τ. Αντωνόπουλος

Η ΕΑΠ "βλέπει" μονο Παμβοχαϊκό...

Μαντέκας: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Με το βλέμμα στα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Λιγκ Καπ που θα γίνει στο Βραχάτι, η ομάδα της ΕΑΠ ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (18/11) με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό.
Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Γιάννης Μαντέκας, δήλωσε: «Το λιγκ καπ είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε κάποιες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, να δουλέψουμε πάνω σε ορισμένους τομείς και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος. Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία των «μελανόλευκων», συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και η αποστολή της ΕΑΠ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής για το Βραχάτι.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Τέσσερις ομάδες της Volleyleague κλήθηκαν στο αθλητικό δικαστή, τον οποίο περιμένει και αρκετή δουλειά. Φοίνικας Σύρου, ΕΑ Πατρών, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για διαφορετικούς λόγους η καθεμία θα απολογηθούν την Παρασκευή.
* Το σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τον team manager της ομάδας κ. Αντωνόπουλου Τάκη για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της 2/11/2011 ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
* Το σωματείο ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ, τον team manager κ. Αντωνόπουλο Τάκη και τον προπονητή κ. Χριστόπουλο Γιώργο για τη συμπεριφορά τους απέναντι στους διαιτητές του αγώνα της 12/11/2011 ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΣ ΛΑΜΙΑ της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports