Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια - Νέα Εποχή: «Έκτακτο συμβούλιο για το χαράτσι της ΔΕΗ»

Αιγιάλεια - Νέα Εποχή: «Έκτακτο συμβούλι...

Η ελάσσων αντιπολίτευση στο πλευρό πολιτών & φορέων της Αιγιαλείας

Σε σύσκεψη της Παγκρήτιας Ένωσης Αιγίου, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών της περιοχής και αντικείμενο την ανακοπή των διακοπών ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά, λόγω μη πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Aκινήτων, συμμετείχε η Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια- Νέα Εποχή» δια του Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας, στηρίζοντας στην πράξη το αίτημα για προστασία των καταναλωτών από το χαράτσι που επέβαλε η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, υποστήριξε πως «η τοπική κοινωνία δεν αντέχει το εκβιαστικό αυτό μέτρο», καλώντας σύσσωμη την Τοπική Αυτοδιοίκηση ν' αντιδράσει στη επαπειλούμενη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν δύνανται ή δεν επιθυμούν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Από του βήματος της πολυπληθούς συγκέντρωσης, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος κάλεσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου - τόσο της συμπολίτευσης όσο και της ευρύτερης  αντιπολίτευσης - να συζητήσουν το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος, προκειμένου να λάβουν απόφαση «ασπίδα» προς τους παρόχους της ΔΕΗ, όπως ήδη έχει γίνει και σε άλλους δήμους της χώρας.

Υπενθύμισε δε, πως μέχρι σήμερα και από τις αρχές του 2011, σε πολλές περιπτώσεις έχει ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο να εκδώσει ψηφίσματα μέσω των οποίων θα  καταδικάζεται η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, λαμβάνοντας την άρνηση συμβούλων των Παρατάξεων «Θεοδωρακόπουλου» και «Καλογερόπουλου» που διακατέχονται από «φιλοκυβερνητικό σύνδρομο».

Για το παραπάνω θέμα , ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Αντιπολίτευσης, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο κόσμος βογκά και αναζητά στηρίγματα θεσμικά. Ο Δήμος δεν υπάρχει μόνο για τα σκουπίδια και τους δρόμους, αλλά και για να προστατεύει τους πολίτες του. Οφείλουμε να δώσουμε τον αγώνα, με όλα τα μέσα, προσδοκώντας σε λύτρωση από τα άδικα μνημονιακά μέτρα που σκοπό έχουν να εξαθλιώσουν τον κόσμο για να σωθεί τάχα η χώρα, που την ίδια ώρα βουλιάζει στην ύφεση».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις