Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίσκεψη των Patrinistas στον ΣΟΨΥ

Επίσκεψη των Patrinistas στον ΣΟΨΥ

Γίνε και εσύ φίλος τους

Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου οι Patrinistas επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΣΟΨΥ (Σισίνη 6, Πάτρα) μετά από πρόσκληση του Συλλόγου. Δείτε τι αναφέρουν στην επιστολή τους:

"Η βαθιά μας πεποίθηση ότι η ψυχική νόσος δεν είναι μεταδοτική - Η Προκατάληψη όμως είναι! Η oμαδα μας μίλησε με τους φίλους μας με προβλήματα ψυχικής υγείας για την άξια και την χαρά του εθελοντισμού, πως και γιατί δρούμε, τι όνειρα έχουμε για την Πάτρα.

Το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου από τις 10.30 το πρωί μια μεγάλη ομάδα Patrinistas από μελή και φίλους με την καθοριστική βοήθεια της γειτονιάς συγκεντρωθήκαμε στον χώρο, δίπλα ακριβώς στην Πλατεία Βουδ όπου υπήρχε ένα συγκρότημα Δημοτικού Σχολείου που κατεδαφίστηκε. Στο άκρο του χώρου, προς την πλατεία υπάρχει ένας μικρός πανέμορφος χώρος στον όποιον δεσπόζει μέσα σε ένα πέτρινο παρτέρι ένας τεράστιος φίκος. Αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά αυτό το μικρό διαμάντι της πόλης μας και πετυχαμε να το αναδείξουμε.

Καθαρίσαμε τον χώρο του φίκου άλλα και τον ευρύτερο χώρο συγκεντρώνοντας μια τεράστια ποσότητα μπαζων και σκουπιδιών. Φυτέψαμε λουλούδια στα παρτέρια, βάψαμε τους τοίχους και τα παγκάκια, ζωγραφίσαμε και επισημάναμε τα επικίνδυνα σίδερα που έχουν απομείνει από την κατεδάφιση.

Απευθυνόμαστε στην Δημοτική Αρχή για την άμεση λήψη μέτρων ώστε να κοπούν τα επικίνδυνα σίδερα που αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τους διερχομένους, την αντικατάσταση  των κατεστραμμένων ξύλων στα  παγκάκια και τον φωτισμό του χώρου.

Εμείς σκεφτόμαστε να καθιερώσουμε όταν ο καιρός επιτρέπει τον χώρο αυτό σαν σημείο συνάντησης και συζήτησης μας και θα τον φροντίζουμε τακτικά.

Φωτογραφίες υπάρχουν στην σελίδα μας στο facebook. Ήδη ετοιμάζουμε την επομένη μεγάλη δράση μας.

Ακόμα και αν δεν μπορέσεις να έλθεις στις δράσεις και τις συναντήσεις μας στείλε μας την πρόταση σου για την επόμενη δράση μας στο [email protected] σαν απλό κείμενο η ακόμα και επισυνάπτοντας φωτογραφίες, σχέδια κτλ.

Ακόμα μπορείτε να μαθαίνετε όλα μας τα νέα, άλλα και να επικοινωνείτε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μέσω της σελίδας μας στο Facebook! Απλά κάντε Like!

Για να σας ενημερώνουμε τακτικά για τις δράσεις και τις συζητήσεις μας διαβάστε τον ιστοτοπο μας www.patrinistas.gr και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.

Σας περιμένουμε."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις