Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις αριθμολογίας για σήμερα 24 Νοεμβρίου

Προβλέψεις αριθμολογίας για σήμερα 24 Νοεμβρίου

Από την σύμβουλο αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  24 Νοεμβρίου  και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις  6, 15,  ή 24  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  24
(Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 6, 15, ή 24  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  24 (6, 15, 24 ).
Είσαι αφοσιωμένος στη δημιουργία αρμονίας για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.΄Εχεις καλλιτεχνική και ιδεαλιστική φύση, θέλεις να παρηγορείς να βοηθάς, να προσφέρεις, και έχεις ανθρωπιστικό χαρακτήρα, με ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα και τα παιδιά. Είσαι εξαιρετικά υπεύθυνος, και σου αρέσει η οικογένεια. Είσαι ρομαντικός.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΄Εχεις μια πρακτική προσέγγιση των πραγμάτων που προέρχεται από ένα μοναδικό μείγμα, σκληρής δουλειάς και δίκαιης νοοτροπίας. Είσαι αποφασισμένος, πράγμα που μερικές φορές εκδηλώνεται σαν ξεροκεφαλιά. Από την άλλη είσαι δημιουργικός και αγαπάς το σπίτι σου. Μπορεί να είσαι καλύτερος στο να συνεχίσεις μια προσπάθεια, παρά  στο να την αρχίσεις και μπορείς να αναλάβεις ευθύνες εκεί που οι άλλοι αποτυγχάνουν.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  24 Νοεμβρίου)    
Χαρά ,διασκέδαση και κοινωνικές  επαφές.  
Μαθαίνεις να εκφράζεις ο,τι υπάρχει στην καρδιά σου. Να βρεις λέξεις, να πεις αυτά που νοιώθεις ,να εκφράσεις την αλήθεια σου. Αν παλεύεις να εκφράσεις την αλήθεια σου, θα περάσεις συναισθηματική κρίση. 

Χρονιά για να κάνεις συζητήσεις από καρδιάς. Είναι ώρα να παίξεις και να συναναστραφείς με τους άλλους. Πρέπει να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο γα να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου φέτος.

Αυτό το έτος είναι τέλειο για να σχεδιάσεις και να φέρεις σε πέρας κάτι σημαντικό προορισμένο να διαρκέσει για πολύν καιρό.

Καλλιέργησε μια ψυχική κατάσταση ευτυχίας και ικανοποίησης. Ακολούθησε την διαίσθησή σου. Συμπεριφέρσου με αξιοπρέπεια κι όσο καλύτερα σου επιτρέπουν η προσωπικότητα και η μόρφωσή σου, προπάντων, όταν βρίσκεσαι μπροστά σε κόσμο.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  (Η ροή του μήνα Νοεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 24 Νοεμβρίου)             
Μπορεί να φέρει κάτι απροσδόκητο. Ολα αλλάζουν αυτό το μήνα. Η ζωή σου μπορεί να πάρει νέα κατεύθυνση ή μπορεί να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις εντελώς κάποιο σχέδιο.

Μήνας της αλλαγής, ευνοεί τα ταξίδια, την περιπέτεια και την αβεβαιότητα. Απλώς κάνε την απαραίτητη αλλαγή.

Είναι ένας μήνας όπου μπορεί να ξοδέψεις ανώφελα πολλή προσπάθεια, κι όπου θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Προσοχή στο σεξ. Μια κάποια τάση για απερισκεψία και περιπέτεια μπορεί να σε κάνει να διατρέξεις δυσάρεστες καταστάσεις..

Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις. Οι διαρκείς αλλαγές γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σφάλματα. Προσπάθησε, αν γίνεται, να περιορίσεις όσο μπορείς περισσότερο το χάος στις υποθέσεις σου.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία