Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Σε αναμονή για την οριστική μετακόμισή της στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Σε αναμονή για την οριστι...

Όπως ανακοίνωσε

H ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι πλήρωσε και πλέον μένει το τυπικό του θέματος για να μετακομίσει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Λεωνίδας Παπαθωμάς παρέδωσε στον αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Πατρέων, Παναγιώτη Βαφέα, τραπεζική επιταγή υπέρ του Δήμου Πατρέων και έτσι ο τελευταίος εισέπραξε το ποσό των 26.000 ευρώ το οποίο είχε θέσει ως προϋπόθεση για να εισηγηθεί ο Δήμαρχος Πατρέων στο Δημοτικό Συμβούλιο της επομένης Τετάρτης την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή ώστε αυτή να εξασφαλίσει αφενός μεν την αδειοδότηση της και αφετέρου δε να δίνει εκεί τους φιλικούς και επίσημους αγώνες της.

Αμέσως μετά από αυτήν την εξέλιξη τόσο ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Μπουρδούλης όσο ο κ. Μασσαράς δεσμεύτηκαν στον κ. Λεωνίδα Παπαθωμά ότι το σημαντικό αυτό θέμα θα λυθεί αμέσως.

Ενήμεροι για το συγκεκριμένο θέμα είναι όλοι οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων κύριοι Κατσικόπουλος, Πελετίδης, Πατούχας, Χριστόπουλος, Αϊβαλής, Τζουραμάνης αλλά και το σύνολο των αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων και είναι βέβαιο ότι μετά και από αυτήν την κάλυψη της προϋποθέσεως θα υπάρξει ομώνυμη απόφαση. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκ των προτέρων τους ευχαριστεί όλους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports