Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάλκινοι οι Αναγεννησιακός και Φοίνικες Πάτρας στο Ομαδικό Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Χάλκινοι οι Αναγεννησιακός και Φοίνικες ...

Μετάλλια και στα ατομικά για Χατζηλυγερούδη και Ηλιοπούλου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα σωματεία ΑΠΣ Αναγεννησιακός και ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας που κατέκτησαν τη 3η θέση στο ομαδικό παμπαίδων και στο ομαδικό παγκορασίδων αντίστοιχα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα.

Ο Αναγεννησιακός στο ομαδικό παμπαίδων αγωνίστηκε με τους Χατζηλυγερούδη Γεράσιμο και Αδριανό Θεμιστοκλή, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό όπου αντιμετώπισε το 2ο φαβορί του πρωταθλήματος Ζήνων Γλυφάδας. Οι πατρινοί αθλητές υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Χατζηλυγερούδη Κώστα και Τσοκανά Θανάση πάλεψαν για την είσοδό τους στον τελικό, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-1 και κατέκτησαν τη 3η θέση.

Στο ομαδικό παγκορασίδων οι Φοίνικες Πάτρας με τις αθλήτριες Ηλιοπούλου Βασιλική και Καλύβα Μαρία και την τεχνική καθοδήγηση των Ξουρίδα Γιάννη και Φιλιππακόπουλου Φίλιππου, έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό σχετικά εύκολα. Στον ημιτελικό αντιμετώπισαν τα Χανιά και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ηττήθηκαν με 3-1 και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

 

Και στα ατομικά αγωνίσματα όμως είχαμε μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων με τους Χατζηλυγερούδη Γεράσιμο του Αναγεννησιακού και την Ηλιοπούλου Βασιλική των Φοινίκων να κατακτούν από ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ η Καλύβα Μαρία των Φοινίκων ένα χάλκινο.

 

Ο Χατζηλυγερούδης πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο απλό παμπαίδων.  Στο ταμπλό απέκλεισε τον Μιχάλη Διαμαντόπουλο (Ζήνων Γλυφάδας) στη 16άδα ξανά με 3-1 και τον Αδάμ Ανανιάδη (Άδωνις Θεσσαλονίκης) στην 8άδα με 3-2 σετ.

Στον ημιτελικό νίκησε τον Δαμιάνη του Αετού Κορυδαλλού με 3-1 και κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον Κουλουριώτη Αλέξη του ΓΑΣ Ελευσίς, αλλά παρά την καλή εμφάνιση έχασε με 3-1.

Στο διπλό παμπαίδων ο Χατζηλυγερούδης μαζί με τον Σταματούρο του Ολυμπιακού πήρε το χάλκινο μετάλλιο αφού στον ημιτελικό έχασαν από τους Τριανταφυλλίδη/Καραμαντζιάνη (ΟΕΑ Χαλκίδας/ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου)

 

Στο απλό παγκορασίδων η Ηλιοπούλου Βασιλική κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αφού κατάφερε να φτάσει στην 4άδα νικώντας στα προημιτελικά τη Λαδάκη με 3-1.

Στον ημιτελικό βρέθηκε απέναντι στη συμπαίκτριά της στο διπλό Γερασιμάτου Ιωάννα του Ολυμπιακό και μετά από ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι ηττήθηκε με 3-2 και έχασε στις λεπτομέρειες τη δυνατότητα να διεκδικήσει το χρυσό.

Στο διπλό παγκορασίδων η Ηλιοπούλου μαζί με τη Γερασιμάτου  κέρδισαν στον ημιτελικό τις Μυτακίδου/Καλύβα (ΑΚ Ζωγράφου/Φοίνικες Πάτρας) με 3-0 και στον τελικό έπαιξαν απέναντι στις Φίσερ/Πεχλιβανίδη του Άρη Βούλας  και ενώ θα μπορούσε ο αγώνας να γύρει υπέρ τους καθώς το τρίτο σετ κρίθηκε στη παράταση, τελικά έχασαν με 3-1 και πήραν το ασημένιο.

 

Μεγάλη επιτυχία όμως είναι και το χάλκινο που κατέκτησε στο διπλό  η Καλύβα Μαρία που αγωνίστηκε μαζί με τη Μυτακίδου του Ζωγράφου και είναι η μικρή της ομάδας των Φοινίκων . Η τύχη την έφερε αντιμέτωπη  με τη συμπαίκτριά της στον ημιτελικό και έχασε με 3-0.

 

 

Τ.Ε.   Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports