Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Την τιμητική τους είχαν οι παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε αφιέρωμα της Ευρωλίγκας - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Την τιμητική τους είχαν οι παίκτες Ολυμπ...

Πρώτο αναδείχθηκε το πραγματικά εντυπωσιακό κόψιμο του Κάιλ Χάινς

Την τιμητική τους είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο αφιέρωμα της Ευρωλίγκας που παρουσιάζει τις καλύτερες τάπες της χρονιάς.

Πρώτο αναδείχθηκε το πραγματικά εντυπωσιακό κόψιμο του Κάιλ Χάινς, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να προλαβαίνει με τρελή κούρσα τον Γκόνλουμ της Εφές Αναντολού στον 4ο προημιτελικό, την ώρα μάλιστα που πηδάει να κόψει και ο Παπανικολάου !

Ο τελευταίος έχει την τιμητική του στο Νο 3 των κοψιμάτων για την τάπα που έριξε στον Χουέρτελ στο παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ.

Από την πλευρά του ο Χάινς έχει και δεύτερη φάση στο τοπ-10, με το κόψιμο που κάνει στον Χέντριξ της Αρμάνι Μιλάνο να τοποθετείται στην 8η θέση.

Λίγο πιο κάτω στη 10η θέση (από όπου και ξεκινάει το βίντεο με αντίστροφη μέτρηση) είναι και το κόψιμο του Στέφαν Λάσμε του Παναθηναϊκού στο Καντού με αντίπαλο τον Τάιους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τόσο ο Χάινς όσο και ο Λάσμε έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να στρώνει…χαλί με δολάρια για να τους αποκτήσει. Όσο για τον Παπανικολάου, ευτυχώς για τον Ολυμπιακό έχει ακόμα συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports