Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανδρούτσος: "Δυστυχώς κάποιοι στην ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι πολύ λίγοι για το ποδόσφαιρό"

Ανδρούτσος: "Δυστυχώς κάποιοι στην ...

Επίσης τόνισε ότι είναι τιμή του να επιστρέψει στο Αίγιο

Ο Ανδρούτσος "φλερτάρει" μεταγραφικά με την επιστροφή του, στον Παναιγιάλειο, στον οποίο τόνισε ότι θα είναι τιμή του να επιστρέψει, ενώ μίλησε και για την Παναχαϊκή.

Για τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από τον Παναιγιάλειο, είπε: "Όντως υπάρχει ενδιαφέρον. Έχουμε μιλήσει και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στο Αίγιο. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τους ανθρώπους της ομάδας και μακάρι να υπάρξει συμφωνία. Το θεωρώ μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου να αγωνιστω και πάλι εκεί".

Αναφορικά με το προηγούμενο πέρασμα του από το Αίγιο, τόνισε: "Ήταν άλλες εποχές και τελείως διαφορετικές καταστάσεις και διαφορετικές διοικήσεις. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Έκανα προσφυγή, αλλά την απέσυρα, χαρίζοντας μέρος των χρημάτων που μου οφείλονταν. Σε καμιά περίπτωση δεν θα έκανα κακό στην ομάδα. Έχω άριστες σχέσεις με τον κ. Ρέλλα. Ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλος σύλλογος με κόσμο και ιστορία. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ξαναφορέσω τα «μελανόλευκα»".

Για την πρώην ομάδα του την Παναχαϊκή, τέλος, πρόσθεσε: "Aγωνίστηκα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που η θέση της είναι στη Σούπερ Λίγκα. Δυστυχώς όμως κάποιοι άνθρωποί που έχουν καίρια πόστα στην ΠΑΕ, είναι πολύ λίγοι για το ποδόσφαιρό. Είχε δίκιο ο κ. Φυντάνης, όταν στην ανακοίνωση του μετά την απομάκρυνση του από την ομάδα έκανε λόγο για «κουκουλοφόρους»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports